PRETUČEN jedan od organizatora protesta “1 od 5 miliona” u Knjaževcu

408 0
KNJAŽEVAC (IST Media, foto:DS) – Demokratska stranka saopštila je danas da je odbornik te stranke i jedan od organizatora protesta “Jedan od pet miliona” u Knjaževcu Dalibor Stanojević brutalno pretučen tokom proslave Dana opštine “od strane predsednika Opštine Milana Đokića zajedno sa dvojicom saradnika”, navodeći da se to desilo naočigled nekoliko svedoka.

Stanojević za N1 tvrdi da ne zna zašto je do toga došlo, a da je nakon njegove prepirke sa jednim članom Opštinskog veća, predsednik opštine prišao i udario ga, nakon čega je izgubio svest.

Slučaj će, kaže, prijaviti policiji.

DS je osudila to nasilje i zatražila hitnu istragu i procesuiranje svih osoba koje su “pesnicama, ogoljenom silom i primitivizmom žele nametnuti pravila i ponašanje koja odudaraju od civilizacijskih, ljudskih i demokratskih”.

“Krvave kragne političkih neistomišljenika postaju obeležje i vidljiv znak politike režima. To se mora zaustaviti”, navodi se u saopštenju.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Zatvorena biračka mesta

Piše - 2. April 2017. 0
U Srbiji su večeras u 20 časova zatvorena biračka na kojima je 6.724.949 gradjana  s pravom glasa biralo predsednika Srbije.…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X