Press služba VLADE SRBIJE preskočila pitanja IST Media. Da li je BOR NOVO ŽARIŠTE KORONE?

346 4
policija

BOR, (IST Media) Redakcija IST Media uputula je dva dana zaredom pitanja STRUCI preko imejl adrese press službe Vlade Srbije u kojoj smo zatražili konkretne odgovore:

Zbog čega rezultati pacijenata sa lošom kliničkom slikom pokazuju negativne razultate, a na drugom su testiranju pozitivni. Ovo je bio slučaj sa šest pripadnika Policijske uprave u Boru, koji su u prvom navratu bili negativni, a potom pozitivni, iako im je klinička slika bila gotovo identična?

Naše drugo pitanje odnosilo se na pouzdane podatke da je u Boru oko 20 policajca bilo pozitivno na covid19 i da li je Bor sa velikim broje pozitivnih u kratkom periodu (tri dana) novo žarište u Srbiji?

Nažalost, odgovor nismo dobili, iako postoje sumnje da su neki testovi koji su iz Bora poslati na analizu na neki način bili “kontaminirani”, pa su se rezultati pokazali kontradiktorni.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 4 comments

 1. A zašto o ovome ne pitate Gradonačelnika, odnosno šefa kriznog štaba u Boru. Sem toga, daleko je značajnije pitanje kako je sada organizovana zdravstvena služba u Boru. Mislim da trebate, kao mediji da istaknete činjenicu da je boru potrebna pomoć i nadzor

  Odgovori
 2. dali ce za sve ovo vreme epidemije barem jednom biti pomenut istok srbije-na rts ili na konferenciji struke-kao da ne postojimo

  Odgovori
  1. Da li će lokalni novinari, bar sada , pokazati svoju smelost da prozovu ljude na vlasti u Boru. Da ukažu na neorganizovanost zdravstvene službe, pitaju nadležne zašto se ozbiljnije ne pristupi u zaštiti ljudi .

   Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X