Predstavljanje programa “Pokreni se za posao” u NSZ

339 0

BOR (IST Media, Milena Stanojković) Prezentacija programa “Pokreni se za posao” biće održana u četvrtak, 28. januara, u 11 sati u filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Boru.

 

Program “Pokreni se za posao” obezbeđuje podršku preduzetnicima u otpočinjanju ili unapređenju sopstvenog poslovanja kroz bespovratne donacije u opremi, obezbeđivanje stručnih i poslovnih obuka i poslovno savetovanje.

 

pokreni se za posao

 

Sedmu godinu za redom, 100 perspektivnih preduzetničkih ideja imaće priliku da budu realizovane u okviru nacionalnog konkursa “Pokreni se za posao”.

 

Konkurs traje dо 29. februara 2016. gоdinе, a detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja, kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći nа sајtu www.pokrenisezaposao.rs , a interesantne informacije o konkursu i postojećim preduzetnicima pratiti na stranici: https://www.facebook.com/pokrenisezaposao.rs.

 

“Pokreni se za posao” realizuje nevladina organizacija ENECA, uz podršku Nacionale službe za zapošljavanje i kompanije Filip Moris.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X