Predsednik Srbije u subotu u poseti Zaječarskom okrugu

377 0
ZAJEČAR, (IST Media) Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, posetiće u subotu 15. juna Zaječarski okrug u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

Oni će tom prilikom obići opštine Knjaževac, Sokobanju, Boljevac i grad Zaječar.

Centralna manifestacija je u Zaječaru, gde će se sa govornice koja će biti postavljena na raskrsnici ulica Hajduk Veljko i Generala Gambete obratiti građanima u 17 sati.

Posetu Vučića Zaječaru uzburkala je situacija sa flajerima u Secijalnoj bolnici za rehabilitaciju (RH) “Gamzigradska banja” gde su pacijentima u trpezariji ostavljeni flajeri kojima se obaveštavaju da im je gradska uprava Zaječara obezbedila besplatan prevoz do Zaječara kako bi prisustvovali Vučićevom govoru.

Direktor RH centra Rade Kostić, ovakav potez je obrazložio kao želju da omogući svim pacijentima koji bi da prisustvuju skupu u Zaječaru, budući da u popodnevnim satima iz Gamzigradske banje ne saobraćaju autobusi ka tom gradu.

„U specijalnoj bolnici je trenutno 230 pacijenata i želimo da omogućimo svima koji su voljni da prisustvuju poseti i obraćanju predsednika Vučića kao predsednika svih građana, a ne kao stranačkog lidera na tom skupu. Ovaj skup nema veze sa partijskim i političkim konotacijama“, izjavio je Kostić za portal Glas Zaječara.

Direktor RH Centra je rekao da je to učinjeno kao poboljašnje kvaliteta usluga koja bolnica pruža svojim korisnicima.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X