Naslovi.netPolitikaTema danaНекатегоризовано

Predsednik Skupštine Zaječara demantuje pad URS-a

ZAJEČAR (IST Media) Predsednik skupštine grada Zaječara Ivan Joković (URS), demantovao je danas navode opozicije (SNS), da ne postoji skupštinska većina za odlučivanje.

 

Režija
Joković je izjavio da je njegov navodni napad na novinarku “Best” televizije Slađane Tomić juče bio izrežiran.“Nikakav napad se nije dogodio, niti sam novinarki bacio mikrofon. Ona je u holu gradske skupštine obigravala oko mene jureći me mikrofonom zbog čega se u jednom momentu kabl obmotao oko mojih nogu i ja sam ga nehotice povukao i istrgao mikrofon. To mogu da posvedoče brojni novinari koji su bili u holu i videli šta se desilo. On je saopštenje UNS-a povodom ovog incidenta ocenio kao neprihvatljivo, a ponašanje novinarke kao “sramno, neprofesionalno i ponižavajuće” za novinarsku profesiju. Joković je najavio tužbu protiv Tomićeve.

 

On je na konferenciji za novinare rekao da se jučerašnji nedostatak kvoruma na sednici gradske Skupštine dogodio jer su odbornici opozicije (SNS) sprečili dvojicu odbornika da uđu u salu.

 

“Odbornici opozicije Saša Mirković, Dejan Zdravković i Dejan Krstić sprečili su odbornike Dragoslava Avramovića i Zorana Andrejića da uđu u salu”, izneo je Joković optužbe.

 

On je dodao i da je Skupština odložena jer se na sednici nije pojavio odbornik Andrija Milošević (URS), o čijoj je ostavci na mesto odbornika je skupština trebalo da odlučuje.

 

Joković je rekao da opozicija u Zaječaru preko TV “Best”, čiji je vlasnik član glavnog odbora SNS Saša Mirković, mesecima obmanjuje javnost o navodnoj većini.

 

“TZV Best već nekoliko meseci u maniru ‘Nemoguće misije’u rezziji Saše Mirkovića obmanjuje javnost kako ima dovoljan broj potpisa za smenu gradske vlasti, ali da imaju zaista imaju većinu oni bi zahtev podneli skupštini kako bi se o njemu raspravljalo”, kazao je Joković.

 

On je optužio opoziciju da preko TV “Best” građanima prikazuje dokument sa “falsifikovanim” potpisom za smenu gradonačelnika Zaječara Boška Ničića.

 

Obaranje Boška Ničića je Saši Mirkoviću za sada "Nemoguća misija"

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Srbija Ziđin Koper donirala 1,2 miliona dinara Fudbalskom klubu Krivelj

Ist Media

Beživotno telo Boranke izvučeno iz Borskog jezera

Ist Media

Poznata još dva imena koja će nastupiti na ovogodišnjem Nišvilu. Sjajna Dženi Mekferson i jazz trubač Teo Kroker

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X