Predloženi novi v. d. direktora Centra za socijalni rad i Ustanove sportski centar

317 0

 

Članovi  Gradskog veća na današnjoj sednici su između ostalog usvojili ostavku dosadašnjeg v.d. direktora Ustanove sportski centar, Nenada Petrovića i za novog v.d. predložili  Bojanu Dlbokić Dubočanin.

Za novog  v.d. direktora u Centru za socijalni rad predložena je Jelena Ristić, dok je sadašnji direktor Saška Milošević predložena za Gradskog pravobranioca.

Članovi Gradskog veća usvojili su plan realizacije kapitalnih investicija za period 2021 – 2023, kao i plan kapitalnih investicija za naredne dve godine.

 

Planom kapitalnih investicija za 2022. godinu ukupna sredstva su opredeljena u iznosu od milijardu i 273 miliona dinara, što je 33,82  odsto ukupnog budžeta. Za 2021. Godinu planirane su 34 investicije od kojih je 16 izrada projektno tehničke dokumentacije, a 18 samo izvođenje radova i nabavka dobara u ukupnom iznosu od 722 miliona. Od toga je izvršeno i relizovano šest investicija izrade projektno tehničke dokumentacije i 11 investicija izvođenja radova, naglasila je Zorana Gajić, načelnik odeljenja za finansije.

Amandmani koje su podneli predstavnici opozicije nisu mogli biti usvojeni, jer nisu u skladu sa zakonom, rekao je Gojko Dđaković, pomoćnik gradonačelnika Bora.

O svim predlozima odlučivaće odbornici na sednici Skupštine grada koja je zakazana za petak, 1.jul, od 9 časova u Sali bioskopa Zvezda.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X