Predavanje o dijabetesu i pravilnoj ishrani

243 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U maloj sali Gradske uprave u Zaječaru u četvrtak, 24. septembra biće održano drugo javno predavanje o dijabetesu, u okviru projekta „Šetnjom protiv dijabetesa #150MInutaDoPobede“, koji realizuje OPSD Dragan Radosavljević iz Zaječara.

 

Na ovom predavanju biće više reči o pravilnoj ishrani, sa osvrtom na ishranu kao vid prevencije, ali sa osvrtom na pravilnu ishranu osoba koje boluju od dijabetesa TIP 2.

 

Na ovu temu govoriće dr Snežana Ćosić, zaposlena u Zavodu za javno zdravlje „Timok“ u savetovalištu za ishranu, a specijalni gost – predavač biće Uroš Bogdanović, mladi Zaječarac, koji će se u svom izlaganju osvrnuti na sopstveno iskustvo i borbu sa dijabetesom, kao i na svoje učešće u velikoj biciklističnoj turi kroz Evropu – „M Health Grand Tour 2015.“ na kojoj je predstavljao našu zemlju i postigao vrhunske rezultate.

 

Predavanje počinje u 19 sati, otvorenog je tipa i pozivaju se svi Zaječarci da se pridruže i čuju nešto više o pravilnoj ishrani i podvigu hrabrog Uroša Bogdanovića.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X