Predavanje “Dijabetes i mi”

277 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U četvrtak, 17. septembra, sa početkom u 19 časova u Maloj sali Gradske uprave Zaječar, biće održano predavanje o dijabetesu: “Dijabetes i mi”.

 

Ovo je prvo u predavanje o dijabetesu koje se realizuje u okviru projekta:”Šetnjom protiv dijabetesa #150MinutaDoPobede“, koji realizuje OPSD Dragan Radosavljević, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

 

Projektom je predviđeno održavanje ukupno pet predavanja, koja će, pored dijabetesa, biti posvećana značaju fizičkog kretanja, pravilnoj ishrani i uticaju stresa na zdravlje.

 

Predavanje je javnog karaktera, a po okončanju istog predavač Dr Snežana Ćosić odgovaraće na pitanja vezano za dijabetes i pravilnu ishranu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Novi filmski hitovi u Zaječaru

Piše - 19. September 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U nedelju 20.09. u Pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmilović” biće prikazani dugometražni igrani i crtani…

Otvoren bazen u Majdanpeku

Piše - 8. July 2014. 0
MAJDANPEK, (IST Media, I.Popović) Ovog vikenda, otvorena je sezona kupanja na bazenu Sportsko rekreativnog centra „6.avgust“ u Majdanpeku.    …

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X