Servisne informacijeTema danaНекатегоризовано

Praznično radno vreme u Borskom okrugu

BOR, (IST Media) Službe javnih preduzeća i ustanova tokom uskršnjih praznika rade prema ustaljenom prazničnom rasporedu.

 

Na Veliki petak, 29. aprila, kao i 1, 2 i 3. maja tokom Uskrsa, lekari službe hitne pomoći u borskom Domu zdravlja, kao i prijemno-trijažni blok Opšte bolnice, dežuraju 24 sata, dok dečiji dispanzer radi od 7 do 15 sati.

 

U subotu, 30. aprila, službe Doma zdravlja rade normalno od 7 do 20 sati.

 

radno-vremeU Boru na Veliki petak, 29. aprila, apoteka u Domu zdravlja radi uobičajeno od 7 do 20 sati, dok će apoteka “Drugi kilometar” raditi od 8 do 15 sati.

 

U Negotinu apoteka “Krajina” na Veliki petak radi od 8 do 20 sati, Gradske apoteke u Kladovu i Donjem Milanovcu od 8 do 14 sati, kao i Gradska apoteka u Majdanpeku.

 

Tokom dana Uskrsa, 1, 2, i 3. maja, apoteka u Domu zdravlja radi uobičajeno od 7 do 20 sati, dok apoteka “Drugi kilometar” neće raditi prvog, a 2 i 3. maja biće otvorena od 8 do 15 sati.

 

Apoteka “Krajina” u Negotinu sva tri dana Uskrsa radi od 8 do 20 sati, Gradske apoteke u Kladovu i Majdanpeku od 8 do 14 sati, dok Gradska apoteka u Donjem Milanovcu neće raditi prvog, a 2 i 3. maja radiće od 8 do 14 sati.

 

Za praznike u Boru dežura “Pošta 1” u centru grada i to u subotu, 30. aprila, i u utorak, 2. maja, od 8 do 15 sati.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U nedelju besplatni EKG pregledi i ultrazvuk štitaste žlezde

Miloš Marković

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 12. jul (petak)

Miloš Marković

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 11. jul (četvrtak)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X