Servisne informacijeTema danaНекатегоризовано

Poziv za javne radove

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je danas redovan javni poziv za sprovođenje javnih radova u 2012. godini, kao i javni poziv za 2012. godinu za osobe sa invaliditetom na kojima se mogu zaposliti osobe sa invaliditetom ili njihovi asistenti.

Zaposlenima na poslovima javnih radova mesečno ce biti isplacivane zarade prema stepenu stručne spreme i to 20 000 za I i II stepen, 22 000 za III i IV, 23 000 za V i VI i 24 000 za VII stepen strucne spreme, dok ce 22 000 dinara biti isplaćivane licima koja se angažuju na poslovima asistencije osobama sa invaliditetom bez obzira na stepen stručne spreme.

 

 

Javni poziv je otvoren do 29. februara 2012. godine, a pravo na učešce imaju organi teritorijalne autonomije i lokalne samouprave, javne ustanove i javna preduzeća, privredna društva, preduzetnici, zadruge, društvene organizacije i udruženja gradanja.

 

 

Nacionalna služba za zapošljavanje podseća da je na redovnim javnim radovima i javnim radovima za osobe sa invaliditetom u protekloj godini angažovanno više od 6 000 nezaposlenih.

 

Javni pozivi su obavljeni u šest dnevnih listova, a zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti u svakoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i na internet prezentaciji www.nsz.gov.rs

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za četvrtak i petak (11. i 12. april)

Ist Media

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za utorak (9. april)

Ist Media

Obaveštenje JKP Vodovod Bor o zatvaranju vode za utorak (9. april)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X