UncategorizedНекатегоризовано

Poziv srednjoškolcima za radionicu “Video Art Lab”

radionica art lab featuredMuzej rudarstva i metalurgije Bor je otvorio konkurs za prijem učesnika na radionicu umetničkog videa „Video Art Lab“. Konkurs je otvoren od 25. septembra i trajaće do 5. oktobra 2013. godine.

 

Tema konkursa ovogodišnjih radionica je „prostor“. Od polaznika očekujemo da odgovore na temu kroz lično i subjektivno poimanje prostora i prostornosti. Tema podrazumeva slobodno birani predeo enterijera ili eksterijera, mikro ili makro sveta. Prostor može biti predstavljen trodimenzionalno u perspektivi ili dvodimenzionalno geometrijski putem fotografija.

 

 

Uslovi konkursa:

 

1. Popunjen prijavni list i

 

2. od tri do 10 fotografija na temu „prostor“

 

 

poslati mejlom na borartlab@yahoo.com.

 

 

“Edukujemo mlade ljude tokom radionice da putem aktuelnih medija (videa i fotografije) izraze čitljivu, vizuelno pismenu poruku koju će svako razumeti”, obavestili su iz Muzeja.

 

Projekat se sastoji iz četiri faze! Mladi prolaze kroz edukaciju (teorijski), realizaciju (prakticno, režiju i snimanje radova na terenu po zadatku), produkciju (montažu radova, zaokrugljivanje idejnog koncepta).

 

Promocija audio-vizuelnog materijala biće predstavljena na izložbi u Muzeju rudarstva i metalurgije Bor. Ove godine pored snimanja video materijala biće organizovan i kurs animiranog i stop motion filma, za sve one kojima je bliskiji crtež ili fotografija. Radionice su besplatne.

 

Radionice će biti organizovane u popodnevnim časovima u Muzeju rudarstva i metalurgije Bor, od 10. oktobra 2013. do 30. maja 2014.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

GAnalytics

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X