Poziv srednjoškolcima za radionicu “Video Art Lab”

272 0

radionica art lab featuredMuzej rudarstva i metalurgije Bor je otvorio konkurs za prijem učesnika na radionicu umetničkog videa „Video Art Lab“. Konkurs je otvoren od 25. septembra i trajaće do 5. oktobra 2013. godine.

 

Tema konkursa ovogodišnjih radionica je „prostor“. Od polaznika očekujemo da odgovore na temu kroz lično i subjektivno poimanje prostora i prostornosti. Tema podrazumeva slobodno birani predeo enterijera ili eksterijera, mikro ili makro sveta. Prostor može biti predstavljen trodimenzionalno u perspektivi ili dvodimenzionalno geometrijski putem fotografija.

 

 

Uslovi konkursa:

 

1. Popunjen prijavni list i

 

2. od tri do 10 fotografija na temu „prostor“

 

 

poslati mejlom na [email protected]

 

 

“Edukujemo mlade ljude tokom radionice da putem aktuelnih medija (videa i fotografije) izraze čitljivu, vizuelno pismenu poruku koju će svako razumeti”, obavestili su iz Muzeja.

 

Projekat se sastoji iz četiri faze! Mladi prolaze kroz edukaciju (teorijski), realizaciju (prakticno, režiju i snimanje radova na terenu po zadatku), produkciju (montažu radova, zaokrugljivanje idejnog koncepta).

 

Promocija audio-vizuelnog materijala biće predstavljena na izložbi u Muzeju rudarstva i metalurgije Bor. Ove godine pored snimanja video materijala biće organizovan i kurs animiranog i stop motion filma, za sve one kojima je bliskiji crtež ili fotografija. Radionice su besplatne.

 

Radionice će biti organizovane u popodnevnim časovima u Muzeju rudarstva i metalurgije Bor, od 10. oktobra 2013. do 30. maja 2014.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X