Povređeni pešaci u današnjoj nesreći van životne opasnosti

343 0
policija

BOR, (IST Media) Nijedna od pet osoba povređenih u današnjoj saobraćajnoj nesreći kod škole “Dušan Radović” nije u životnoj opasnosti, rekao je za IST Media doktor Goran Joksimović.

 

“Četiri osobe zadobile su lake a jadna osoba tešku telesnu povredu. Kod nje je ustanovljen prelom karlične kosti i nadlaktice. Još uvek se nad povređenima rade ispitivanja, ali nema životno ugroženih”, rekao je doktor Joksimović.

 

Otišlo vozilo ostala tablica
Otišlo vozilo ostala tablica

Stravična nesreća koja je mogla da ima i tragičniji ishod dogodila se danas nešto posle 15 sati kod “ležećih policajaca” osnovne škole “Dušan Radović”, kada je sedamnaestogodišnjak automobilom marke “suzuki ignis” uleteo u grupu pešaka koja se kretala trotoarom.

 

Nakon toga, on je u strahu pobegao sa mesta nesreće, gde se ubrzo vratio u pratnji oca.

 

U ovom udesu povređene su tri srednjoškolke i srednjoškolac, od kojih je dvoje maloletnika, dok je lakšu povredu glave zadobila nekadašnja novinarka TV Bor, Dragana Vidojković.

 

A da se sve odigralo velikom brzinom, potvrdili su nam i očevici. Neki tvrde da se nesreća dogodila tokom trke dva automobila, dok drugi misle da je tinejdžer iz suzukija preticao a potom izgubio kontrolu nad automobilom, popeo se na trotoar i pokosio pešake.

 

Po nalogu višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, protiv maloletnika je podneta krivična prijava.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X