Povređeni pešaci u današnjoj nesreći van životne opasnosti

288 0

BOR, (IST Media) Nijedna od pet osoba povređenih u današnjoj saobraćajnoj nesreći kod škole “Dušan Radović” nije u životnoj opasnosti, rekao je za IST Media doktor Goran Joksimović.

 

“Četiri osobe zadobile su lake a jadna osoba tešku telesnu povredu. Kod nje je ustanovljen prelom karlične kosti i nadlaktice. Još uvek se nad povređenima rade ispitivanja, ali nema životno ugroženih”, rekao je doktor Joksimović.

 

Otišlo vozilo ostala tablica
Otišlo vozilo ostala tablica

Stravična nesreća koja je mogla da ima i tragičniji ishod dogodila se danas nešto posle 15 sati kod “ležećih policajaca” osnovne škole “Dušan Radović”, kada je sedamnaestogodišnjak automobilom marke “suzuki ignis” uleteo u grupu pešaka koja se kretala trotoarom.

 

Nakon toga, on je u strahu pobegao sa mesta nesreće, gde se ubrzo vratio u pratnji oca.

 

U ovom udesu povređene su tri srednjoškolke i srednjoškolac, od kojih je dvoje maloletnika, dok je lakšu povredu glave zadobila nekadašnja novinarka TV Bor, Dragana Vidojković.

 

A da se sve odigralo velikom brzinom, potvrdili su nam i očevici. Neki tvrde da se nesreća dogodila tokom trke dva automobila, dok drugi misle da je tinejdžer iz suzukija preticao a potom izgubio kontrolu nad automobilom, popeo se na trotoar i pokosio pešake.

 

Po nalogu višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, protiv maloletnika je podneta krivična prijava.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X