Povređeni motociklista iz Bora van životne opasnosti

488 0

BOR, (IST Media) Dejan Miladinović (28) motociklista iz Bora koji je danas povređen u direktnom sudaru kod Brestovačke banje zadobio je teške telesne povrede ali je van životne opasnosti, rekao je za IST Media direktor borske bolnice dr Goran Joksimović.

 

„Mladić je primljen u jako teškom stanju, ali je angažovanjem svih lekara borske bolnice i profesionalnim radom celog tima lekara on je spašen i nalazi se van životne opasnosti“, rekao je Joksimović.

 

Prema njegovim rečima, povređenom mladiću je odstranjena slezina, a zadobio je prelom karlice, prelom desne ruke, povredu plućnog krila i prelom jednog rebra.

 

Iako se u prvi mah činilo da ima teške povrede glave, zbog udara u vertobransko staklo automobila, po svemu sudeći život mu je spasila kaciga.

 

Podsećamo, direkatn sudar motocikla marke „honda“ i automobila „reno senic“ dogodio se danas oko 15 sati na oštroj krvini oko dva kilometra od Brestovačke banje prema Boru.

 

Motociklista je verovatno izgubio kontrolu nad dvotočkašem, prešao na drugu stranu kolovoza i čeono se sudario sa automobilom borskih tablica.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X