Postavljanje behaton ploča na trotoarima u gradu pri kraju

63 0

 

Uređenje gradskih trotoara je u toku, ali dinamikom i vremenskim rokovima gradonačelik Bora Aleksandar Milikić nije zadovoljan.

Prilikom obilaska radova istakao je da očekuje da će za biti završeni u roku od 15 dana, kako bi moglo da se nastavi sa radovima na putnoj infrastrukturi, ali i uređenju drugih delova grada i okolnih sela.

Završava se asfaltiranje dela puta Oštrelj – Donja Bela Reka i očekujemo da se ceo put završi najkasnije za dva meseca. Očekuje nas početak uređenja pešačke staze Bor 2 – Brestovačka banja (Crnovrška pruga), izgradnja trim staze oko jezerceta iza sportskog centra i izgradnja staze oko zoološkog vrta. Rokovima nisam zadovoljan ali kvalitetom jesam. Po završetku radova postoji garantni rok, pa će se eventualne greške ispravljati, jer je naš zadatak da dobro nadziremo na koji način i pod kojim uslovima se koristi i troši gradski novac rekao Milikić.

Prilikom obilaska radova utvrđeno je „klackanje“ pojednih behaton kocki.

To je uobičajeno, jer još uvek nije sve završeno. Nakon postavljanja kocki ide proces fugovanja behaton ploča, zatim dolazi sabijanje i opet fugovanje, i tada neće dolaziti do pomeranja ploča, istakao je Slaviša Frišković, direktor JP za Stambene usluge.

Iz gradskog budžeta je ove godine za uređenje grada i sela izdvojeno 120 miliona za dodatne radove.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X