Posle masovne tuče kakvu Borani ne pamte, uhapšeno deset osoba. Tenzije splasle

357 2

BOR, (IST Media) Policija u Boru uhapsila je deset lica za koje postoji osnova sumnje da su učestvovali u masovnoj tuči koja se dogodila sinoć oko 18 sati i u kojoj je nekoliko lica zadobilo lakše telesne povrede.

 

Privođenje kod zgrade Tehničkog fakulteta

 

Kako je saopštila policija, oni se terete da su u ulici Kestenova u Boru izvršili krivično delo nasilničko ponašanje i izazivanje grupne tuče u kojoj je došlo do nanošenja većeg broja lakih telesnih povreda.

 

Nakon saslušanja, istražni sudija je odredio pritvor do osam dana Nemanji R. (32), Živoradu N. (25), Slavku B. (26), Slaviši K. (28), Mamutu M. (25), Patmiru M. (54), Turkijanu B. (32), Agimu S. (22), Elvisu A.(21) i Ramizu A. (29)

 

Inače, prema rečima očevidaca, mesto sukoba, nedaleko od starog zatvora, izgledao je kao pravo bojno polje na kojem srećom nije bilo vatrenog oružja. Ipak, saznali smo da su pojedini učesnici sa sobom poneli bejzbol palice, pa čak i mačetu. Nezvanično smo saznali da je u opštoj tuči oštećeno i više parkiranih vozila.

 

Kako bi se zaustavili razjareni učesnici tuče, policija je intervenisala sa velikim brojm ljudi. Kao motiv grupne tuče, policija je navela „neraščišćene međuljudske odnose“.

 

“Blagovremenom intervencijom policijskih službenika po više linija rada, sprečeno je stvaranje ozbiljnijih konflikata i nemira širih razmera”, naveli su u policiji.

 

Tokom prošle noći, u naselju gde se dogodio ovaj ozbiljni incident, a koje je skoro potpuno neosvetljen, patrolila je policija sa više vozila marice, ali su tenzije splasle.

 

Tuči je, prema našim saznanjima, prethodila manja tuča koja se dogodila dan ranije.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 2 comments

  1. Pingback: Nakon nedavne masovne tuče u Boru, i Srbi i Romi strepe od nerazumnih ljudi | Ist Media – Bor

  2. Pingback: Nakon nedavne masovne tuče u Boru, i Srbi i Romi strepe od nerazumnih poteza | Ist Media – Bor

Leave a comment

Your email address will not be published.

X