Posle desetak godina „Tropski bar“ odlazi u legendu

800 0

BOR, Lokal „Tropski bar“ na obali Borskog jezera, posle 11 godina rada odlazi u legendu. Biće srušen ovih dana, potvrdio nam je zakupac Igor Buščinski.

 

tropski bar
Tropski bar

 

On je rekao da vlasnik zemljišta, Aleksandar Mišić Frenki, nije želeo da produži ugovor sa njim o daljem zakupu tog placa.

 

Mišić nam je u razgovoru potvrdio ovu informaciju i dodao da je Buščinskom ponudio lokal u novooizgrađenom objektu iznad terena za odbojku na otplatu od 10 godina, ali da je ovaj to odbio. Buščinski, pak, kaže da nije želeo da Tropski bar zameni manjim lokalom.

 

„Tropski bar nije imao toalet, što je neprihvatljivo. Umesto tog lokala, biće urađena nova plaža sa suncobranima, ležaljkama tuševima i kabinama za presvlačenje. Sa druge strane, novi lokali će biti lepo uređeni, sa baštama, toaletima i igraonicom za decu., dok će na terenu za odbojku biti posut pesak sa Morave, koji ne diže prašinu i ne smeta gostima“, najavio je Mišić za IST Media.

 

U razgovoru sa Boranima, zaključili smo da neki žale za tropskim barom koji je imao „šarm divljine“, dok drugi misle da je potrebna urbanizaciju tog prostora.

 

Izgradnja novih lokala privodi se kraju
Izgradnja novih lokala privodi se kraju

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X