Tema danaTurizamНекатегоризовано

Posle desetak godina “Tropski bar” odlazi u legendu

BOR, Lokal „Tropski bar“ na obali Borskog jezera, posle 11 godina rada odlazi u legendu. Biće srušen ovih dana, potvrdio nam je zakupac Igor Buščinski.

 

tropski bar
Tropski bar

 

On je rekao da vlasnik zemljišta, Aleksandar Mišić Frenki, nije želeo da produži ugovor sa njim o daljem zakupu tog placa.

 

Mišić nam je u razgovoru potvrdio ovu informaciju i dodao da je Buščinskom ponudio lokal u novooizgrađenom objektu iznad terena za odbojku na otplatu od 10 godina, ali da je ovaj to odbio. Buščinski, pak, kaže da nije želeo da Tropski bar zameni manjim lokalom.

 

„Tropski bar nije imao toalet, što je neprihvatljivo. Umesto tog lokala, biće urađena nova plaža sa suncobranima, ležaljkama tuševima i kabinama za presvlačenje. Sa druge strane, novi lokali će biti lepo uređeni, sa baštama, toaletima i igraonicom za decu., dok će na terenu za odbojku biti posut pesak sa Morave, koji ne diže prašinu i ne smeta gostima“, najavio je Mišić za IST Media.

 

U razgovoru sa Boranima, zaključili smo da neki žale za tropskim barom koji je imao “šarm divljine”, dok drugi misle da je potrebna urbanizaciju tog prostora.

 

Izgradnja novih lokala privodi se kraju
Izgradnja novih lokala privodi se kraju

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Milikić: Ove godine Borani bez otvorenih bazena

Miloš Marković

Oblaci donose avanturu- izaberite svoje idelalno jesenje putovanje

Ist Media

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X