Tema danaНекатегоризовано

2.02.2012. Poreska uprava u Boru za sada se nije priključila štrajkačima

BOR, 2. januara 2012. Iako je Jedinstveni sindikat radnika u Poreskoj upravi za danas najavio generalni štrajk jer je poslovodstvo odbilo zahteve zaposlenih u toj službi, vrata ove službe od jutros su otvorena za klijente i građane.

 

 

Ipak, kako smo nezvanično saznali u Poreskoj upravi, ne zna se da li će tako biti i tokom dana.

 

Sindikat je najavio da će štrajk biti organizovan od 7.30 do 15.30 u svim poreskim filijalama, uz poštovanje minimuma rada koji će zaposleni sami odrediti.

 

Sindikat zaposlenih u Poreskoj upravi traži poštovanje ravilnika o zaradama, hitnu izmenu budžeta Poreske uprave, novu sistematizaciju radnih mesta i isplata božićnih nagrada zaposlenima.

 

Prema računici tog sindikata plate zaposlenih u Poreskoj upravi u 2012. godini biće manje za 25 odsto, a jedan deo radnika će dobiti otkaz.

 

Prosečna zarada radnika u Poreskoj upravi sa srednjom stručnom spremom je 29.886 dinara, sa višom stručnom spremom 36.370 dinara, a sa visokom 57.973 dinara.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

The Last Word Information To Vietnamese Wedding brides

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X