Društvo

Popravljen dopler krvnih sudova u Gamzigradskoj banji

ZAJEČAR (IST Media, Ivana Milovanović) Nakon pisanja IST Media da snimanje kolor doplerom krvnih sudova nije moguće obaviti ni u jednoj zdravstenoj ustanovi u Borskom i Zaječarskom okrugu, iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Gamzigrad” kažu da je ova usluga ponovo omogućena pacijentima.

 

500187_gamzigradska-banja-specijalna-bolnica-foto-zvanicni-sajt-bolnice_fU saopšenju ove ustanove navodi se da više od godinu dana kolor dopler aparat nije bio u funkciji, te da pacijentima ove usluge nisu bile pružane.

 

Pacijentima je ova dijagnostička metoda veoma potrebna, tako da, uz veliko angažovanje novog rukovodstva bolnice na čelu sa V.D diretkorom dr med. Radetom Kostićem, aparat je opet u funkciji”, navodi se u saopštenju.

 

Da podsetimo, dopler krvnih sudova nije i dalje nije u funkciji u borskoj bolnici i Domu zdravlja, kao ni u Zdravstvenom centru u Zaječaru.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Stranke i udruženja reagovali povodom saopštenja kompanije Srbija Ziđin Koper i blokade puta u Velikom Krivelju

Ist Media

Park u Boru najavljen kao park za kućne ljubimce. Hoće li konačno vlasnici pasa koristiti kese za skupljanje izmeta?

Ist Media

RTS: U Beogradu prijavljena epidemija malih boginja

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X