Policija upozorava na opasnost od manijaka koji omamljuje, pljačka stanove i siluje

351 0

ZAJEČAR, (IST Media) Zaječarska policija upozorila je danas građane Timočke Krajine na povećanu opreznost, zbog sumnje da nepoznati muškarac, koji se lažno predstavlja , ulazi u stanove i nakon što omami stanare, opljačka imovinu.

 

Portparolka Policijske uprave u Zaječaru Sanja Dimitrijević, potvrdila je za IST Media da postoje prijave protiv muškarca koji se lažno predstavlja, a potom omamljuje ukućane i krade njihovi umovinu.

 

“Upućujemo apel građanima da policiji prijave osobu za kojom se traga”, rekla je portparolka policije.

 

Oštećeni su osobu za kojom se traga opisali kao muškarca starog 50 godina, visine oko 1,65 metra sa belegom na obrazu.

 

Policija je pre dva dana saopštila da je porodica iz Zajecara prijavila nepoznatog muškarcae koji je ih je, predstavljajući se kao “posredan prijatelj”, poslužio sokom i kafom sa sredstvom za omamljivanje, a potom ih opljačkao i silovao ćerku T.D. (32) obolelu od celebralne paralize.

 

Porodica silovane devojke tvrdi da se sve dogodilo još 5. decembra, ali da policija nije ozbiljno shvatila da se silovanje dogodilo. Oni su kazali da je silovanje ustanovljeno tek nakon nedavnog ginekološkog pregleda T.D.

 

Postoje sumnje i da je ista osoba na teritoriji Zaječara na sličan način izvršila još nekoliko krivičnih dela krađe imovine.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X