Policija uhapsila višestruke povratnike, tužilaštvo ih pustilo da se brane sa slobode

315 0

policija hapssenje 3BOR, Borska policija uhapsila je prošle noći oko tri sata Emraha I. (28) i Mirsada R. (20) iz Bora, u trenutku dok su obijali dečiji butik „Čigra“u ulici Nikole Pašića. Oni su pokušali da iz lokala ukradu robu, ali ih je u tome sprečila policijska patrola.

 

„Njih je prošle noći, na licu mesta,  otkrila patrola koja je prolazila jednoj od glavnih gradskih ulica. Ubrzo je otkriveno da je pajserom obijen još jedan lokal u gradu, a na osnovu načina izvršenja tog dela, policija sumnja da je reč o istim osobama“, saznajemo u policiji.

 

Kako smo obavešteni, reč je o dobro poznatoj ekipi prestupnika i povratnika, koji duži period „operišu“ ne samo u Boru, već i u Požarevcu, Petrovcu na Mlavi i Žagubici, i za koje sud nema rešenja.

 

Emrah I. i Mirsad R. su odranije poznati policiji. Protiv prvog je, kako saznajemo, podneto stotinak krivičnih prijava, između ostalog, za krađu i razbojništvo. I pored toga, neshvatljivo je da Emrah I. još uvek slobodno šeta gradom.

 

Osumniičeni su i ovog puta privedeni osnovnom javnom tužicu radi saslušanja, nakon čega su pušteni da se brane sa slobode.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X