Policija u kratkom roku zaplenila 15 kilograma marihuane

518 0

BOR, (IST Media) Borska i negotinska policija je na više lokacija zaplenila oko 15 kilograma marihuane spremne za prodaju. Tom prilikom uhapšene su dve osobe iz Donjeg Milanovca i Negotina, dok se za jednom osobom iz okoline Bora još uvek traga, saopšteno je danas. 

 

Kako se navodi, policija je prilikom pretresa domaćinstva osumnjičenog D.V.(32) iz Donjeg Milanovca pronašla oko 8,7 kilograma marihuane, a u automobilu osumnjičenog B.M. (41) iz okoline Negotina, oko 1,1 kilogram.

 

Takođe, prilikom pretresa domaćinstva tridesetčetvorogodišnjeg muškarca u jednom selu u okolini Bora, policija je pronašla 4,8 kilograma ove biljke za koju se sumnja da je njegova i za kojim se traga.

 

„Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva odredila meru zadržavanja do 48 sati D.V. i B.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga. Osumnjičeni B.M. i D.V će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu“, navela je policija.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X