Policija pronašla kradljivca kabli sa železnice. Ne tereti za ugrožavanje bezbednosti!

404 0

 

zeleznicka featuredBOR, (IST Media) Policija je uhapsila muškarca iz Bora, koji se sumnjiči da je od 30. decembra do početka februara ove godine u više navrata krao signalne kable sa železničke stanice u Boru, čime je onemogućio rukovanje signalnim uređajima i skretnicama. 

 

Deo ukradene robe pronađen je kod osumnjičenog, obavestila je policija.

 

Kako IST Media saznaje, slobode je lišen Petar Pilikić (25).

 

Ustanovljeno je da je u tom periodu oduzeo ukupno oko 200 metara signalnog kabla, što je moglo dovesti i do železničke tragedije.

 

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u sticaju sa krivičnim delom uništenje i oštećenje javnih uređaja, i oštetio “Železnice Srbije” za oko 200.000 dinara.

 

Za sada nije poznato da li će borsko tužilaštvo osumnjičenog  teretiti i za ugrožavanje bezbednosti, što bi imalo veću težinu kod izricanja presude. Na taj način bi se uputila mnogo jasnija poruka svima koji se odluče na slične postupke.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Ovakvo nedjelo bi u savremenoj Turskoj zločincu okvalifikovali kao – terorizam. Zato se takve stvari u Turskoj ne događaju. Znači. minimum 10 robije. Ovoga će u Boru pustiti da se brani sa slobode. Naši sudovi mnogo boleći. Zato nam nema spasa.

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X