Policija pronašla kradljivca kabli sa železnice. Ne tereti za ugrožavanje bezbednosti!

306 0

 

zeleznicka featuredBOR, (IST Media) Policija je uhapsila muškarca iz Bora, koji se sumnjiči da je od 30. decembra do početka februara ove godine u više navrata krao signalne kable sa železničke stanice u Boru, čime je onemogućio rukovanje signalnim uređajima i skretnicama. 

 

Deo ukradene robe pronađen je kod osumnjičenog, obavestila je policija.

 

Kako IST Media saznaje, slobode je lišen Petar Pilikić (25).

 

Ustanovljeno je da je u tom periodu oduzeo ukupno oko 200 metara signalnog kabla, što je moglo dovesti i do železničke tragedije.

 

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u sticaju sa krivičnim delom uništenje i oštećenje javnih uređaja, i oštetio “Železnice Srbije” za oko 200.000 dinara.

 

Za sada nije poznato da li će borsko tužilaštvo osumnjičenog  teretiti i za ugrožavanje bezbednosti, što bi imalo veću težinu kod izricanja presude. Na taj način bi se uputila mnogo jasnija poruka svima koji se odluče na slične postupke.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Uskršnja izložba jaja

Piše - 5. April 2015. 0
ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) U ponedeljak 6. aprila u galeriji Radul begovog konaku u Zaječaru biće otvorena aukcijska Uskršnja…

There are 1 comments

  1. Ovakvo nedjelo bi u savremenoj Turskoj zločincu okvalifikovali kao – terorizam. Zato se takve stvari u Turskoj ne događaju. Znači. minimum 10 robije. Ovoga će u Boru pustiti da se brani sa slobode. Naši sudovi mnogo boleći. Zato nam nema spasa.

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X