Društvo

POLICIJA iz Negotina, članovi PSS, PRIDRUŽUJU SE PROTESTU

NEGOTIN, (IST Media) Članovi Policijskog sindikata Srbije (PSS) iz Negotina, pridružiće se protestu koje u Srbiji organizuje ovaj reprezentativni sindikat, piše sajt ngportal.

Igor Đurđević, čiji se policijski sindikalni pokret nedavno kolektivno učlanio u Policijski sindikat Srbije, rekao je da će članovi iz Negotina “uvek, na svakom mestu i u svako doba stati uz svoje saborce iz Policijskog sindikata Srbije”.

“U pitanju je zaštita jedine sindikalne organizacije MUP-a koja se istinski, beskompromisno i krajnje odlučno bori da zaštiti prava radnika, a na čije se predstavnike u raznim policijskim upravama i stanicama vrše neviđeni pritisci”, rekao je Đurđević.

Policijski sindikat Srbije doneo je odluku da organizuje proteste i pozove svoje članove na ulice, pošto se, kako navode, nastavljaju pritisci i progon njihovih članova.

“Zbog učestalih napada na naše članove od strane starešina i vrha MUP Srbije, koji koristeći svoj položaj naredjuju policajcima da se isčlane iz PSS inače će imati problema, primorani smo na ovaj korak. Kada pitamo te starešine zašto vrše toliki pritisak na naše članove, pravdaju se da su to naredjenja od državne sekretarke Dijane Hrkalović”, naveo je u pisanoj izjavi predsednik sindikata Veljko Mijailović, a prenosi Beta.

On je dodao da će protiv onih načelnika koji su najviše pretili i pritiskali članove sindikata, podneti krivične prijave Specijalnom tužilaštvu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X