Pokret za novo doba ODBIO EMISIJU SUČELJAVANJE u znak solidarnosti sa IRENOM ŽIVKOVIĆ

2534 0
BOR, (IST Media) Grupa građana “Pokret za novo doba”, koja će učestvovati na izborima za lokalnu Skupštinu 4. marta, odbila je da učestvuje na sučeljavanju stranaka na TV Bor.

U saopštenju dostavljenom medijima, Pokret za novo doba”, čiji je nosilac liste Zoran Petrović Petraš, odbio je učestvovanje u emisiji„Sučeljavanje – Izbori 2018“ (zakazanoj za 28. februar u 20 sati), u znak solidarnosti prema GG “Izbor postoji – Irena Živković” kojoj Opštinska izborna komisija, a potom i Upravni sud nisu prihvatili kandidaturu iz administrativnih razloga.

Pokret za novo doba” želi da u gradske odluke uvede nove, nekompromitovane, mlade ljude i da na taj način dovede do promena u Boru na bolje, navodi se u saoptenju u kome se osuđuje odluka OIK.

“Odbijanjem njihove liste, politička scena uskraćena je za jednog jakog činioca a građani uskraćeni da iskažu svoju slobodnu volju zbog čega je atmosfera u kojoj se ovi izbori odvijaju nedemokratska i baca senku na čitav izborni proces”, navodi ovagrupa građšana.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X