“Pokreni se za posao”- konkurs za 100 novih preduzetnika

324 0

SRBIJA (IST Media) Za osmi ciklus nacionalnog donatorskog programa “Pokreni se za posao”  koji sprovode nevladina organizacija Eneca uz podršku kompanije Filip Moris raspisan je konkurs koji će trajati do 31. januara 2017. godine.

 

pokreni se za posao

 

Program “Pokreni se za posao” obezbeđuje podršku preduzetnicima u otpočinjanju ili unapređenju sopstvenog poslovanja kroz bespovratne donacije u opremi, obezbeđivanje stručnih i poslovnih obuka i poslovno savetovanje.

 

Osmu godinu za redom, 100 perspektivnih preduzetničkih ideja imaće priliku da budu realizovane u okviru nacionalnog konkursa “Pokreni se za posao”.

 

Konkurs traje dо 31. januara 2017. gоdinе, a detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja, kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći nа sајtu www.pokrenisezaposao.rs .

 

U toku trajanja konkursa Nacionalna služba za zapošljavanje će, preko svoje mreže filijala i kancelarija, informisati nezaposlena lica i pomoći im oko prijavljivanja za program.

 

“Pokreni se za posao” realizuje nevladina organizacija ENECA, uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje i kompanije Filip Moris.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X