Poginuo skijaški trener i predsednik sindikata Zdravstvenog centra u Boru Abdula Bajrami

234 0
abdula bajrami
Abdula Bajrami

BOR, (IST Media) U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 18 sati dogodila kod sela Savinac, poginuo je koordinator Skijaškog saveza Srbije, skijaški trener i predsednik sindikata Zdravstvenog centra u Boru Abdula Bajrami (50).

 

Bajrami je, kako smo saznali na licu mesta, svojim automobilom marke”fiat” krenuo u preticanje vozila na delu puta gde je to dozvoljeno, ali je podleteo pod kamion koji se kretao iz suprotnog pravca ka Boljevcu.

 

Još uvek u šoku, vozač kamiona vidno potresen, ispričao nam je kako se sve dogodilo.

 

“Bio je dan a vidljivost dobra. Video sam ispred sebe automobile iz suprotnog pravca, ali u jednom trenutku beli automobil je krenuo u preticanje. Stisnuo sam kočnicu do kraja, ali je bilo uzalud,  bio je preblizu. Pokušao je da me izbegne tako što je naglo smotao volan u levu stranu, ali je naleteo pravo pod kamion. Udario sam bočno u njegovu desnu stranu i nije bilo načina da ga izbegnem”, kaže vozač koji još ne može da dođe k sebi.

 

fiat saobrachajka

Uništen automobil kojim je upravljao Bajrami

Nadao se, kaže, da zbog bočnog udara vozač nije nastradao. Nažalost, povrede koje je zadobio Bajrami bile su smrtonosne.

 

Abdula će ostati upamćen kao veliki sportski radnik i zaljubljenik u skijanje. Bio je uzor mnogim mališanima koji su prvi put stali na skije, i obučavao ih toj veštini.  Zalagao se i bio upran da se osposobi ski staza na Crnom Vrhu.

 

Kao radnik Zdravstvenog centra u Boru, na njegovu inicijativu, pomagao je u terapiji psihijatrijskim bolesnicima, oganizujući im sportske aktivnosti u sali za fiskulturu u staroj školi “3. oktobar”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Završen WebDan u Boru

Piše - 14. April 2013. 2
BOR, Jednodnevna konferencija posvećena internetu, zaradi preko interneta i pokretanju web biznisa – WebDan održana je danas u muzičkoj školi…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X