U toku Evropsko prvenstvo u snukeru u Boru (VIDEO)

321 0

BOR, (IST Media) – Takmičenje na Evropskom prvenstvu u snukeru, odvija se u hotelu “Jezero” na Borskom jezeru, a Borani koji bi da live prate meč, rezultate i vesti, to mogu učiniti na web portalu evropske bilijar i snuker asocijacije.

 

Turnir su otvorili funkcioneri Evropske asocijacije snukera, a potom su usledili prvi mečevi u juniorskoj kategoriji, u kojima je najveću pažnju izazvao duel srpskog predstavnika Marka Stoilkovića i Shane Castle iz Engleske. U uzbudljivom meču koji je bio neizvestan gotovo do “poslednjeg udarca” i u live prenosu, trijumfovao je Englez, rezultatom 3:2.

 

snooker stoilkovich
Stoilkovića udarac delio do prvog trijumfa

 

Na ovom prvenstvu u četiri kategorije učestvuje 208 takmičara iz trideset evropskih država.

 

Pored srpskih igrača, za titulu najboljih u svojim kategorijama takmičiće se igrači iz Austrije, Belorusije, Finske, Mađarske, Irske, Poljske, Rumunije, Rusije, škotske i Slovačke.

 

Među učesnicima će biti i snuker igrači iz Nemačke, Belgije, Grčke, Francuske, Hrvatske, Ukrajine, Bugarske, švajcarske, Velsa, Engleske, Irske, Izraela, Litvanije, Malte, Holandije, Portugala, švedske, češke i sa Islanda.

 

U dve sale hotela postavljeno je 16 stolova, a najzanimljivije mečeve publika prati putem video prenosa i na oficijalnom linku snuker asocijacije.

 

 

 

Publika je uživala u uzbudljivom meču

 

Prvih pet dana na programu je juniorsko amatersko prvenstvo takmičara do 21 godine, a finale je predviđeno za 22. mart.

 

Od 23. marta počinju timska takmičenja u tri kategorije, ekipno takmičenje žena, veterana i tima seniora.

 

Finala u sve tri kategorije na programu su 28. marta.

 

Učesnicima takmičenja, posetiocima i drugim gostima hotela, na raspolaganju je spa centar, bazen, džakuzi, slana soba a od danas na četvrtom spratu hotela otvoren je JAZZ Club. Za 23. mart, kada počinju najuzbudljiviji mečevi, najavljen je i live jazz koncert.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X