Počelo asfaltiranje puta od brestovačkog mosta do Brestovačke banje

1270 0

BOR , (IST Media, Foto: FB opštine Bor) – U toku je asfaltiranje puta od Brestovačkog mosta do Brestovačke banje u dužini od 3,2 km, posao koji je prvobiutno najavljen za narednu godinu. Predsednik opštine Aleksandra Milikića, rekao je za IST Media da će posle mnogo godina i pritužbi građana, konačno biti asfaltiran i put koji vodi ka naselju Banjsko polje.

JKP „Putevi Srbije“ nedavno su nas obavestili da će asfaltiranje te deonice početi tek naredne godine, ali je, prema informacijama iz opštinske uprave, ovaj posao nenadano, i to po nalogu upravo preduzeća „Putevi Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture započeo juče.

 

 

Asfaltiranje jedne od najgorih saobraćajnih deonica u Srbiji će imati pozitivan efekat na turističku ponudu borske opštine, budući da su se najveće zamerke turista upravo odnosile na putnu infrastrukturu.

 

Ovako je put izgledao snimljen dronom

Podsećamo da je tokom leta asfaltirana deonica od Brestovačke banje do Borskog jezeraa, a prema najavama JKP Putevi Srbije, očekuje se da naredne godine kompletno bude asfaltiran i put od „Selišta“ do Bora.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X