Plaketa Turističkoj organizaciji opštine Knjaževac

402 0

KNJAŽEVAC, (IST Media, S.T.) U skupštini grada Niša, 18.septembra, uručena su priznanja najboljima u turizmu Srbije za 2012. godinu u okviru turističke akcije “SACEN PREPORUČUJE NAJBOLjE U TURIZMU SRBIJE 2012”.

 

Domaćin ove turističke manifestacije je Udruženje ugostiteljsko-turističkih poslenika Niša, zajedno sa skupštinom grada Niša. „SACEN INTERNATIONAL“ poverio je ovom udruženju ne samo ulogu domaćina, nego i organizaciju istog događaja u izboru najboljih u turizmu na teritoriji čitave Srbije.

 

U kategoriji firmi, dobitnik priznanja za uspešan i kvalitetan rad u 2012. godini je i Turistička organizacija opštine Knjaževac. Etno selo „Srna“, iz sela Inovo kod Kalne, ponela je laskavu titulu u kategoriji etno-restorana, a kafe-picerija „Martini“ iz Knjaževca u kategoriji kafe-poslastičarnica i picerija.

 

 

Pre par godina, počelo se sa izborom najboljih u turizmu Jugoistočne Srbije, a od nedavno ovo udruženje, kao najbolje u Jugoistočnoj Evropi, izborilo se da sa stručnim žirijem i turističkim patrolama „SACEN INTERNATIONALA“ sprovede izbor u turizmu Republike Srbije.

 

Tim povodom biće promovisan i specijalizovani katalog “SACEN PREPORUČUJE NAJBOLjE”, koji će svoju promociju takođe imati i na međunarodnim sajmovima: LORIST i tradicionalnom Sajmu turizma u Novom Sadu.

S.T.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Саша Тодоровић |

    Лично сам доживео “благодети” УРС-ДС-ове власти у Књажевцу. Првог фебруара 2013. године, четворо радника Туристичке организације општине Kњажевац, иако у сталном радном односу, истерани су из идеолошких разлога на улицу! Класично политичко шиканирање, без претходно израђене социјалне карте или понуде за прелазак на неко друго радно место (чак и мање плаћено). Бахатој, недомаћинској и нељудској власти у Књажевцу ближи се крај!

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X