(PHOTO Galerija) Dodeljene nagrade “Kapetan Miša Anastasijević”

429 0

BOR, (IST Media, foto. Z.Mojsin) Uspešnim poslovnim ljudima u Timočkoj Krajini, menadžerima, privrednicima, liderima pojedinih opština, produktivnima fabrikama i preduzećima, juče su u Boru dodeljena priznanja “Kapetan Miša Anastasijević”, u okviru projekta „Put ka vrhu“.

 

nagrade kapetan missa

 

Ovogodišnji dobitnici nagrade su, direktor projekta rekonstrukcije topioniceRTB Dragan Marinković, upravnica flotacije Rudnika bakra Majdanpek Jelena Đurić, generalni direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski, predsednici opština Bor i Boljevac Živorad Petrović i Nebojša Marjanović, Živojin Bolbotinović,vlasnik „Tekijanke“ iz Kladova, Karmenka Babić, direktor „Đerdap usluge“, Zaječarska pivara, kompanija „Heineken“, FPM Agromehanika iz Boljevca i preduzeće „Pometon“.

 

uskrsnja ponuda

 

Za najbolji agrar nagrađena je Seka Vanucić iz sela Gornjane, a dobitnici su još i Fabrika mernih transformatora (FMT) iz Zaječara, štamparija „Grafomed“ iz Bora, dok je nagrada za najbolji PR u regionu, po oceni stručnog žirija, pripala Gorici Tončev Vasilić iz RTB Bor.

 

Vredno priznanje dobili su i direktorica JP Direkcije za planiranje i izgradnju Boljevac Neli Đorđević, Tehnički fakultet u Boru Univerziteta u Beogradu, pedijatar u Opštoj bolnici Bor dr Branka Badža, firma Messer tehnogas i list RTB-a Bor „Kolektiv“.

 

Za razvoj prijateljskih i privrednih veza naroda Srbije i Norveške, priznanje je dobio norveški ambasador Nils Ragnar Kamsvag.

 

Ideja ovog projekta, nastalog pre 15 godina je afirmacija privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije, a nosioci projekta su “Media Invent” i novosadski i beogradski Univerzitet.

 

[nggallery id=55]

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X