DruštvoTema dana

Pedesetak porodica iz naselja Brezonik tri dana odsečeni od sveta

BOR, (IST Media) – Zbog smetova koji na nekim mestima prelaze i dva metra, oko pedeset porodica iz dela naselja “Brezonik” na putu od Bora ka Velikom Krivelju, već tri dana su odsečeni od sveta.

 

I pored brojnih poziva meštana ka Mesnoj zajednici da se put očisti za saobraćaj, rezultata nije bilo.

 

 

Put ka naselju Bare, tokom jučerašnjeg dana

 

“Zbog neprohodnog puta, majku, koja boluje od kancera, nismo mogli da odvedemo kod lekara”, kaže za IST Media Nebojša Radivojević, u čijoj porodici je i dvadesetomesečno dete.

 

On kaže da je juče bilo obećanja da će utovarivač iz Krivelja po završenom poslu čišćenja puta u tom selu započeti uklanjanje smetova i u Brezoniku, ali da su uzalud čekali.

 

Direktor JKP “3. oktobar” Dalibor Orsovanović, kaže da je u stalnom kontaktu sa odgovornima u Mesnoj zajednici “Brezonik”, ali da ga sa te strane uveravaju da zbog snažnog vetra koji iznova nanosi sneg, čišćenje nema nikakvog efekta.

 

“Reč je o lokacijama koje su izložene jakom vetru, pa je čišćenje uzaludno. U toku jučerašnjeg dana smo probili put ka Gornjanu, ali je nakon samo pola sata put ponovo bio zavejan”, kaže Orsovanović.

 

On uverava da će mehanizacija krenuti ka Brezoniku već u toku dana i da će učiniti sve napore da se put učini prohodnim.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Saobraćaj pripada osobama sa invaliditetom

Ist Media

Srbija Ziđin Koper donirala 1,2 miliona dinara Fudbalskom klubu Krivelj

Ist Media

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X