DruštvoNaslovi.netTema danaНекатегоризовано

Pažnja! Opasnost vreba sa krovova

BOR, 08. februara 2012. (Saša Trifunović, Ist Media) Ukoliko prolazite pored reda lokala preko puta stare tržnice, budite na oprezu kako ne biste nastradali od ledenica koje vise sa krovova. I to baš sa zgrade u kojoj se nalaze Javno stambeno preduzeće i Direkcija za izgradnju Bora. Ledenice se nalaze sa obe strane objekta, pa opasnost vreba i sa parkinga gde je ulaz u ova dva preduzeća.

 

 

 

Naime tragična smrt Aleksandre Ojkić, koju je juče u Beogradu usmrtila ledenica sa krova jedne višespratnice, navela je sve Štabove za vanredne situacije u Srbiji da preduzmu mere kako se slična tragedija ne bi ponovila.

 

I borski Štab za vanredne situacije je naložio svim predsednicima Mesnih zajednica da sa predsednicima skupština stanara lociraju krizna mesta na objektima sa kojih vise ledenice, kako bi bile uklonjene.

 

Ipak, čija je dužnost bila da primeti ledenice sa krova ovih javnih peduzeća? To danas nismo uspeli da saznamo, jer je direktor Javnog stambenog preduzeća Bor, kako nam je rečeno u toj firmi, bio baš na sastanku kriznog štaba.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Porukom “SVI SMO DRUGAČIJI ALI SMO SVI JEDNAKI” obeležen dan škole VIDOVDAN

Miloš Marković

Milikić: Do oktobra završetak radova na krovu zatvorenih bazena

Miloš Marković

E-kapija: Kod Bora će se graditi tri naselja za oko 2.250 stanovnika. Predviđeno i za preseljenje sela Krivelj

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X