DruštvoTema danaНекатегоризовано

Paf umesto Miljkovića na čelu Samostalnog sindikata metalaca RBB

BOR, (IST Media) Danas nije bio “problem sa pečatom”. Predsednik Samostalnog sindikata metalaca (SSM) Rudnika bakra Bor, Ljubiša Miljković, isključen iz ove organizacije odlukom Odbora Regionalne organizacije SSM Srbije a na njegovo mesto došao je Dragiša Trujkić.

 

Miljkoviću je zamereno da je radio protivno Statutu te sindikalne organizacije.

 

 

U odluci o isključenju dostavljenoj medijima, navodi se da je Miljković 23. novembra prošle godine Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike podneo zvaničan zahtev za upis sindikata rudara Srbije sa sedištem u Boru, na osnovu čega su se, prema Statutu Samostalnog sindikata metalaca Srbije, stekli uslovi za njegovo isključenje iz članstva u toj organizaciji.

 

Danas je imenovano i povereništvo sindikalne organizacije Samostalnog sindikata metalaca RRB, a za poverenika je izabran Dragiša Trujkić – Paf, aktuelni predsednik Veća saveza samostalnog sindikata opštine Bor.

 

“Razgovaraćemo sa člаnovima sindikata i upoznati ih sa planovima za budućnost”, rekao je Trujkić.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X