Otvorena apoteka na Borskom jezeru

473 0

BOR (IST Media, Milena Stanojković) Ustanova “Apoteka Bor” otvorila je novu apoteku u hotelu “Jezero” na Borskom jezeru. Potreba za otvaranjem apoteke postojala je već dugo, s’obzirom da na Borskom jezeru tokom cele godine borave ne samo turisti, već i Borani, a najbliža apoteka nalazila se u Boru.

 

 

Snezana Jankovic 2“Ovaj objekat je bio neophodan, jer su na Borskom jezeru turisti prisutni tokom cele godine. Lokal je dugo bio u pripremi, ali je sada tehnički primljen, prošao je sve inspekcije i na naše veliko zadovoljstvo otvaramo apoteku koja će raditi svakog dana.” rekla je za RTV Bor mr. ph. Snežana Janković, v.d. direktora Apoteke Bor.

 

 

Osim lekova, u apoteci će moći da se nabave i sredstva za ličnu higijenu i kozmetika, kao i da se dobije stručan savet i informacija o lekovima, naglasila je Janković.

 

 

apoteka hotel jezero 2Radno vreme apoteke biće od 11 do 15 časova svakodnevno i biće na raspolaganju kako gostima hotela i turistima, tako i građanima koji borave na Borskom jezeru i Savači.

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X