EkonomijaNaslovi.net

Otvoren novi MAXI SUPERMARKET u Boru

Naslovna maxi.rs

 

Građani Bora dobili su još jednu destinaciju za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Nikole Pašića 21, u okviru novog tržnog centra otvoren je nov, moderno opremljen Maxi supermarket koji kupcima donosi veliki izbor kvalitetnih proizvoda i dobro poznatu komšijsku uslugu.

Unutrasnjost prodavnice Maxi

U širokoj ponudi ove prodavnice, posebno se ističe svež asortiman, pa kupci tako mogu uživati u bogatom izboru svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, ribe i ukusnih pakovanih gotovih jela kao i uvek svežih pekarskih proizvoda na dohvat ruke.

Pijaca maxi.rs

Među brojnim prehrambenim i neprehrambenim artiklima mogu se pronaći i raznovrsni proizvodi privatne robne marke, sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su prepoznatljivom plavom oznakom „omiljene cene“, koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa kupci u novoj prodavnici lako mogu obaviti ne samo kvalitetnu, već i povoljnu nabavku.

Pekara maxi.rs

Kupcima su na raspolaganju šest kasa – tri standardne i tri samouslužne, čime je osigurana brza i efikasna usluga prilikom plaćanja. Osim toga, obezbeđen je i prostran parking prostor u okviru tržnog centra, čineći nabavku još ugodnijom.

Otvaranjem druge po redu Maxi prodavnice u ovom gradu, kompanija Delez Srbija obezbedila je građanima Bora još jedno mesto za kupovinu po ukusu i meri savremenog potrošača.

PR text

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Sanirana četiri kilometra puta od Donje Bele Reke do fabrike kreča Zagrađe. Od Ziđina 200 tona rizle

Ist Media

Realizacijom najvećeg investicionog ciklusa na Zapadnom Balkanu – PRAHOVO 2027 biće otvoreno više od 200 radnih mesta

Ist Media

Danas se u Srbiji godišnje generiše više od dva miliona tona komunalnog otpada koje završava na deponijama

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X