Otvoren Dechkotzar konkurs za dizajnere

1579 0

Godinama ste se divili majicama iz Dechkotzar kolekcija, a sada imate priliku da se divite i svom dizajnu: od vas se očekuje da do 15. marta pošaljete predlog dizajna za novu kolekciju na design@bracaburazeri.com.

 

 

 

Najbolja rešenja biće objavljena na Braća Burazeri fan page-u, a dva koja prikupe najviše lajkova do 1. aprila biće deo prolećne kolekcije. Potrebno je da idejno rešenje sadrži i potpis spelovan Dechkotzar, ili DTZR (DT3R). Autore pobedničkih rešenja očekuje nagrada.

 

 

Template za slanje predloga dizajna možete preuzeti ovde. Radove slati u JPG formatu. Predložena rešenja treba aplicirati na nekoliko različitih boja majice, ne samo na beloj.
Brend majica Deckotzar postoji još od 2001. godine. Nikola i Nenad Radojčić, Braća Burazeri, su autori većeg broja printova. Međutim, poslednje tri kolekcije nose potpise prijatelja i saradnika, mladih dizajnera kako iz Srbije tako i iz regiona. Sa idejom je da se kroz majice promoviše dobar dizajn, talenat i znanje, Dechkotzar brend se godinama razvija, raste i širi među mladima.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X