Oštećen solarni punjač "Drvo jagode" u Boru

3451 0

BOR, (IST Media) Novinarska pravila nalažu da se sledeći tekst počne rečenicom: Nepoznata osoba oštetila je danas Drvo jagode, solarni punjač mobilnih telefona koji je na platou kod Doma kulture nedavno postavila firma “Telekom” u saradnji sa kompanijom „Strawberry energy“.

 

Ali, nekada prave stvari treba nazvati pravim imenom. Dakle: Nepoznati tikvan ukrao je danas priključak za punjenje telefona marke “Sony Ericsson” sa Drveta jagode, solarnog punjača mobilnih telefona koji je na platou kod Doma kulture pre samo nedelju dana postavila firma Telekom u saradnji sa kompanijom „Strawberry energy“. On je to učinio iako niko nikada neće uspeti da poveže kabl sa njegovim punjačem. Time je oštetio sugrađane koji koriste SE model telefona, ali i narušio ugled grada koga smatramo civilizovanim

 

 

Jednostavno je presekao kabl i odneo priključak, prkoseći kameri koja je trebalo da zabeleži njegov suludi čin.

 

Verovatno se nikada neće otkriti kome je toliko stalo do tog priključka, tim pre jer se punjači za mobilne telefone mogu nabaviti za par stotina dinara a na buvljaku i za manje para. Ovaj tekst je ipak namenjen počiniocu koji će možda pocrveneti ako pročita ovaj tekst i potom se pogleda u ogledalo.

 

Informaciju o šteti na Strawberry tree saznali smo iz komentara koji je postavio “Ćaslav”. Pozivamo vas da i dalje budete naši saradnici u razotkrivanju dela koji štete ugledu našeg grada.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

policija bor

Nožem napala muža

Posted by - 1. septembra 2023. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (1986) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da…
X