Oštećen solarni punjač "Drvo jagode" u Boru

2804 10

BOR, (IST Media) Novinarska pravila nalažu da se sledeći tekst počne rečenicom: Nepoznata osoba oštetila je danas Drvo jagode, solarni punjač mobilnih telefona koji je na platou kod Doma kulture nedavno postavila firma „Telekom“ u saradnji sa kompanijom „Strawberry energy“.

 

Ali, nekada prave stvari treba nazvati pravim imenom. Dakle: Nepoznati tikvan ukrao je danas priključak za punjenje telefona marke „Sony Ericsson“ sa Drveta jagode, solarnog punjača mobilnih telefona koji je na platou kod Doma kulture pre samo nedelju dana postavila firma Telekom u saradnji sa kompanijom „Strawberry energy“. On je to učinio iako niko nikada neće uspeti da poveže kabl sa njegovim punjačem. Time je oštetio sugrađane koji koriste SE model telefona, ali i narušio ugled grada koga smatramo civilizovanim

 

 

Jednostavno je presekao kabl i odneo priključak, prkoseći kameri koja je trebalo da zabeleži njegov suludi čin.

 

Verovatno se nikada neće otkriti kome je toliko stalo do tog priključka, tim pre jer se punjači za mobilne telefone mogu nabaviti za par stotina dinara a na buvljaku i za manje para. Ovaj tekst je ipak namenjen počiniocu koji će možda pocrveneti ako pročita ovaj tekst i potom se pogleda u ogledalo.

 

Informaciju o šteti na Strawberry tree saznali smo iz komentara koji je postavio „Ćaslav“. Pozivamo vas da i dalje budete naši saradnici u razotkrivanju dela koji štete ugledu našeg grada.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 10 comments

 1. sve dok milicija pravda takve recima: znamo ga taj je narkoman – ovakve stvari ce se stalno desavati.Zakon mora da se sprovodi prema svima a policija da agilnije radi svoj posao.

  Reply
 2. Srasno, Bor treba da ostane kakav je i bio,siv i prljav, bez ikakve moderne tehnologije i bilo cega drugog sto „stoka“ iz grada moze da osteti. Svi su kukali do juce kako Bor nema nista, kako se Zajecar izgradio i pitali se zasto mi nemamo to sto Zajecar ima. Epa, zato sto neki umeju da cuvaju i cene to sto imaju,a mi……… za nas nije nista….nemam reci kakvi sve idioti setaju ulicama,i nazalost, iz godine u godinu sve ih je vise…………….

  Reply
 3. Treba ga staviti na sred platoa i kamenovati ga dok ne padne u nesvest, jer ljudi koji rade odredjene stvari, a ni sami ne znaju razlog ili svrhu zbog kojih to rade, nisu nimalo drustveno, a ni planetarno korisni, toliko !

  Reply
 4. Pingback: Bor grad INFO - Solarni punjač radi kao i do sada

 5. PA,ZASTO???!!!!???? A,KAO STO KAZE SINISA,UMESTO DA POLICIJA ZA SVE OPTUZUJE ANONIMNOG NARKOMANA,BOLJE BI BILO DA RADI SVOJ POSAO ILI DA CUTI ! OVO NIJE DELO NI NARKOMANA,NI LOPOVA,VEC NEKOG TESKOG IDIOTA!!!

  Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X