Osnovci škole "Dušan Radović" kreirali novogodišnje čestitke

373 0

BOR (Milica Živković, IST Media) Dečije odeljenje Narodne biblioteke Bor i ove godine organizovalo je završnu novogodišnju radionicu za svoje verne članove.

 

Kroz igru i druženje koja je uvek praćena dobrim raspoloženjem, učenici V razreda osnovne škole Dušan Radović iz Bora su izradili kreativne razglednice i čestitke za Novu godinu.

 

S obzirom da su im ovi poslovi dobro išli, pitali smo učesnike da li možda žele da se ovim bave jednog dana.

 

Anđela Mladenović i Kristina Cokić kažu da baš razmišljaju o tome, dok se Jovan Urošević njihov drug, držao po strani. On zna da je njegova čestitka mnogo lepa, ali nije razmišljao o tome.

 

Vesna Jovanović, bibliotekarka dečijeg odeljenja Narodne biblioteke Bor, kaže da je, kao i svake godine, na ovoj završnoj novogodišnjoj radionici uvek najlepše.

 

„Odziv dece i roditelja je jako dobar. Iz godine u godinu imamo sve više učesnika. Danas završavamo naš zabavno obrazovni program za ovu godinu, ali posle vrlo kratke pauze sledi novo druženje“ rekla nam je Vesna.

 

Narodna biblioteka Bor je upravo krenula sa novogodišnjim i božičnim popustom, tako da se svi zainteresovani ljubitelji knjiga do 12. janura mogu učlaniti po minimalnim cenama.

 

Godišnja članarina za decu je 240, a za odralsle 400 dinara.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X