DruštvoНекатегоризовано

“Oskar kvaliteta” za apoteku “Zaječar”

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost – FQCE u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta, 19. novembra dodelila je Apoteci „Zaječar“ Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ za 2015. godinu, prenosi radio Magnum.

 

„Oskar kvaliteta“ se dodeljuje u tri kategorije, realni i javni sektor i za organizacije van teritorije Republike Srbije. Ove godine Apoteka „Zaječar“ je u kategoriji javnog sektora dobila nagradu za tri oblasti, liderstvo, rezultati kod korisnika i rezultati kod zaposlenih.

 

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ je koncipirana po ugledu na Evropsku nagradu za kvalitet (EFQM), dodeljuje se za ispunjenje veoma zahtevnih kriterijuma nakon učešća na konkursu i osvaja se isključivo na osnovu ostvarenih vrhunskih rezultata postignutih na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti.

 

-Nagrada predstavlja snažan motivacioni faktor na daljem putu ka poslovnoj izvrsnosti i podsticaj razvoju ukupne klime za unapređenje kvaliteta naše apoteke, navodi se u saopštenju Apoteke „Zaječar“.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

Serviser upozorava KADA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA SE ZAPALI

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X