Osam vaterpolo reprezentacija na turniru u Boru

450 0

BOR, (IST Media) Vaterpolo reprezentacije Srbije, Crne Gore, Španije, Grčke, Italije, Japana, Brazila i Francuske, učestvovaće na turniru koji će se od 13. do 17. jula održati u Boru, potvrđeno je na sajtu Vaterpolo saveza Srbije.

 

Selektor srpske reprezentacije Dejan Savić, rekao je to na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio program rada reprezentacije u narednom periodu pred Olimpijske igre u Riju.

 

savic

 

Pre Bora, naši vaterpolisti će tokom priprema, od 19. do 27.juna, učestvovati na finalnom turniru Svetske lige u Kini u grupi sa SAD, Kinom i Brazilom.

 

Sve smo isplanirali. Svetska liga će poslužiti kao i 2014. za pripreme. Utakmice će biti u drugom planu. I na turniru u Boru će ekipe proveriti svoju formu ali je sigurno da će biti i skrivalica. Očekuje nas veliki turnir u Riju na kojem bar osam ekipa mogu da se nadaju postolju. Ne treba nam pritisak i na tome ću posebno insistirati u početku rada. Turniri iz Trsta i Jokohame ne znače ništa u pogledu forme, pravi rad tek predstoji”, rekao je Savić.

 

Generalni sekretar Nemanja Marijan je posebno zadovoljan odlukom o dolasku u Bor, koji će biti domaćin velikog turnira na kojem će učestvovati 8 reprezentacija, učesnici olimpijskog turnira.

 

Vaterpolisti će biti smešteni u hotelu “Jezero” na Borskom jezeru.

 

Imaćemo idealne uslove i sada stvaramo još jedan centar što je u skladu sa strategijom saveza da razvija vaterpolo širom Srbije”, rekao je Marijan.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X