Osam vaterpolo reprezentacija na turniru u Boru

492 0

BOR, (IST Media) Vaterpolo reprezentacije Srbije, Crne Gore, Španije, Grčke, Italije, Japana, Brazila i Francuske, učestvovaće na turniru koji će se od 13. do 17. jula održati u Boru, potvrđeno je na sajtu Vaterpolo saveza Srbije.

 

Selektor srpske reprezentacije Dejan Savić, rekao je to na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio program rada reprezentacije u narednom periodu pred Olimpijske igre u Riju.

 

savic

 

Pre Bora, naši vaterpolisti će tokom priprema, od 19. do 27.juna, učestvovati na finalnom turniru Svetske lige u Kini u grupi sa SAD, Kinom i Brazilom.

 

Sve smo isplanirali. Svetska liga će poslužiti kao i 2014. za pripreme. Utakmice će biti u drugom planu. I na turniru u Boru će ekipe proveriti svoju formu ali je sigurno da će biti i skrivalica. Očekuje nas veliki turnir u Riju na kojem bar osam ekipa mogu da se nadaju postolju. Ne treba nam pritisak i na tome ću posebno insistirati u početku rada. Turniri iz Trsta i Jokohame ne znače ništa u pogledu forme, pravi rad tek predstoji”, rekao je Savić.

 

Generalni sekretar Nemanja Marijan je posebno zadovoljan odlukom o dolasku u Bor, koji će biti domaćin velikog turnira na kojem će učestvovati 8 reprezentacija, učesnici olimpijskog turnira.

 

Vaterpolisti će biti smešteni u hotelu “Jezero” na Borskom jezeru.

 

Imaćemo idealne uslove i sada stvaramo još jedan centar što je u skladu sa strategijom saveza da razvija vaterpolo širom Srbije”, rekao je Marijan.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X