Organizatoru protesta protiv izgradnje MHE zaprećeno ubistvom porodice. Slučaj prijavljen policiji

6538 0
janosevic

BOR, (IST Media, foto:istmedia) Milivoja Janoševića, odbornika vlaške stranke „Most“ iz Zlota i jednim od vođa protesta protiv izgradnje mini-hidroelektrana kod Sumrakovca, juče je nepoznata osoba pozvala mobilnim telefonom, zapretivši da će mu pobiti porodicu ukoliko nastavi sa svojim aktivnostima.

Gde su ti deca, gde su ti deca, j….. ti majku, nećeš ti da rušiš nikakve centrale. Pobićemo vas sve, preneo je Janošević reči pretnje IST Mediji.

On je objasnio da je anonimni poziv primio sinoć oko 21.30 i da je broj predat policiji od koje je zatražio otkrivanje osobe koja je zapretila bezbednosti njegove porodice.

​Ovakve pretnje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim, ali naravno da nećemo odustati od protesta. Takve osobe nam ​daju snage da izdr​ž​imo u svojim zahtevima, rekao je Janošević koji će se danas pridružiti protestu protiv MHE u selu Sumrakovac.

Protest je najavljen za danas u 12 sati.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Neka se usude… Bežali su iz Toplog Dola. Bežaće i odavde… Taj ko je zapretio sme samo tajno i kukavički da preti. Neka izađe javno to da kaže. Takvi zlikovci smeju samo da se bave ucenama i đavoljom rabotom. Pozivamo ih da urade nešto dobro za sebe i ljude oko sebe. Biće srećniji i oni i njihove porodice i njihova deca. Nema sreće za pokoljenja onih koji rade protiv prirode.

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X