Zaječarac osumnjičen za razbojništvo i proizvodnju opojnih droga

745 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru pronašli su 90 paketića sa sadržajem biljne materije nalik na marihuanu prilikom pretresa A.D. (1994) iz Zaječara koji je osumnjičen za razbojništvo.

 

A.D. se tereti da je oštećenom dvadesetčetvorogodišnjem Zaječarcu prišao sa leđa i udario ga drvenom palicom, a zatim mu je sa vrata kidanjem oduzeo zlatni nakit u vrednosti od oko 400.000,oo dinara.

 

Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca određen mu je pritvor do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, a nakon veštačenja biljne materije biće podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Takođe, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, određena je mera zadržavanja do 48 sati N.V (1977) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je pronađeno devet paketa sa sadržajem biljne materije nalik na marihuanu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

policija bor

Nožem napala muža

Posted by - 1. septembra 2023. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (1986) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da…
X