Opština daje u zakup STARAČKI DOM. Čekaju se ponude licenciranih firmi

1856 0

BOR, (IST Media) Lokalna samouprava u Boru uskoro bi trebalo da objavi konkurs kojim će se u zakup ponuditi objekat Doma za stare, izgrađen kod strelišta pre nekoliko godina novcem RTB-a Bor.

Predsednik opštine Bor, Aleksandar Milikić, rekao je da su se stekli uslovi za izdavanje objekta u zakup, jer je nedavno i zvanično potpisan ugovor o vraćanju objekta Doma za stare sa države na opštinu Bor.

Sada tražimo strateškog partnera koji bi uzeo objekat u zakup jer je veliko interesovanje starih osoba da svoj život nastave u Domu koji ima izuzetne uslove i dobro je opremljen, rekao je Milikić.

On je dodao da za sada ima zainteresovanih ponuđača koji pre svega treba da ispune stroge zakonske kriterijume upravljanja jednim ovakvim objektom, i da imaju licencu za rad.

Verujem da će se javiti odgovorni ljudi sa iskustvom, jer u Dom nisu potrebna nikakva ulaganja osim investicija u neke detalje, kazao je prvi čovek opštine Bor.

Ipak, nedavno smo se uverili da na fasadi objekta postoje izvesne naprsline, a neizvesno je u kakvom su stanju instalacije zbog dugogodišnjeg nekorišćenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X