Opština daje u zakup STARAČKI DOM. Čekaju se ponude licenciranih firmi

1771 0

BOR, (IST Media) Lokalna samouprava u Boru uskoro bi trebalo da objavi konkurs kojim će se u zakup ponuditi objekat Doma za stare, izgrađen kod strelišta pre nekoliko godina novcem RTB-a Bor.

Predsednik opštine Bor, Aleksandar Milikić, rekao je da su se stekli uslovi za izdavanje objekta u zakup, jer je nedavno i zvanično potpisan ugovor o vraćanju objekta Doma za stare sa države na opštinu Bor.

Sada tražimo strateškog partnera koji bi uzeo objekat u zakup jer je veliko interesovanje starih osoba da svoj život nastave u Domu koji ima izuzetne uslove i dobro je opremljen, rekao je Milikić.

On je dodao da za sada ima zainteresovanih ponuđača koji pre svega treba da ispune stroge zakonske kriterijume upravljanja jednim ovakvim objektom, i da imaju licencu za rad.

Verujem da će se javiti odgovorni ljudi sa iskustvom, jer u Dom nisu potrebna nikakva ulaganja osim investicija u neke detalje, kazao je prvi čovek opštine Bor.

Ipak, nedavno smo se uverili da na fasadi objekta postoje izvesne naprsline, a neizvesno je u kakvom su stanju instalacije zbog dugogodišnjeg nekorišćenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

“Nebeski lovci” u Boru

Piše - 13. November 2015. 0
BOR (IST Media, Ivana Milovanović) Izložba ptica grabljivica “Nebeski lovci” otvorena je danas u galeriji Muzeja rudarstva i metalurgije. Izložene…

Poziv mladim liderima

Piše - 28. March 2016. 0
ZAJEČAR, (IST Media) Konferencija u okviru projekta Novi Lideri, koju sprovodi internacionalna studentska organizacija AIESEC, biće održana u Zaječaru 9. aprila…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X