OFK Bor se pojačao i spremno dočekuje prolećni deo sezone

715 0

BOR, 5. februara 2012. (Dragan Popaz, Ist Media) Fudbaleri Bora počeli su pripreme za nastavak prolećnog dela Okružne lige Bor. Iako po godinama najmlađi sastav ( prosek ekipe je 21 godina) veruju da će povratiti status zonaša, jer Borani imaju šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Brestovca.

Dejan Stanković, sportski direktor kluba.

-Na prvoj prozivci  bio sam oduševljen  brojem naših fudbalera poniklih u ovom klubu. Pojačali smo se i iskusnim igračima, koji će uz mlade nositi glavni teret – kaže Dejan Stanković, sportski direktor kluba.

Bor je ekipa sa zavidnom tradicijom, bio je svojevremeno uspešan prvoligaš  i finalista kupa i zato zaslužuje da igra ne samo u Srpskoj ligi, nego i višem rangu. To niko ne osporava, jer 93 godine postojanja zavređuje posebnu pažnju.

Rajko Mitić, prvi trener OFK Bor

-Svakodnedvno se trenira bez obzira na vremenske uslove.Očekujem da se prvom pobedom nad  rivalom iz Kobišnice vratimo sa nova tri boda i da tim uđe u seriju odličnih rezultata. Vidno smo pojačani, a u klub su došli Đorđević, Coklić, Maletić i Stojanović iz Slatine, Veličkovski “Suvi Do” i Stanojević iz ćuprijske “Morave”. Bitno je da u timu nema povređenih igrača i da na stadionu kraj pirita vlada pozitivna atmosfera-ističe Rajko Mitić, prvi trener dodajući da su igračima na raspolaganju teretana, kao i dvorana za sportove u Sportskoj ustanovi „Bor“.

Fudbalski Bor dobiće, nakon više godina, značajniju podršku od grada, ali i RTB-a Bor pomoći u rekosntrukciji stadiona i poboljšati uslove rada svih selekcija, od mlađih pionira do prve ekipe, gde trenira više od 200 članova OFK Bor.

Detalj sa priprema OFK Bor, Foto: D.Popaz

Ekipa “crno-belih” nakon prvog dela priprema, seli se na Savaču 24.februara, gde će u narednih deset dana, imati pojačane treninge. U planu su i pripremne utakmice sa Timokom, H.Veljkom, Majdanpekom i Mladim Radnikom iz Požarevca. Početak prolećnog dela prvenstva je 17.marta, kada je na programu prvo kolo nastavka takmičenja Okružne lige gde Borani gostuju “Slogi” iz Kobišnice.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X