OFK Bor se pojačao i spremno dočekuje prolećni deo sezone

364 0

BOR, 5. februara 2012. (Dragan Popaz, Ist Media) Fudbaleri Bora počeli su pripreme za nastavak prolećnog dela Okružne lige Bor. Iako po godinama najmlađi sastav ( prosek ekipe je 21 godina) veruju da će povratiti status zonaša, jer Borani imaju šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Brestovca.

Dejan Stanković, sportski direktor kluba.

-Na prvoj prozivci  bio sam oduševljen  brojem naših fudbalera poniklih u ovom klubu. Pojačali smo se i iskusnim igračima, koji će uz mlade nositi glavni teret – kaže Dejan Stanković, sportski direktor kluba.

Bor je ekipa sa zavidnom tradicijom, bio je svojevremeno uspešan prvoligaš  i finalista kupa i zato zaslužuje da igra ne samo u Srpskoj ligi, nego i višem rangu. To niko ne osporava, jer 93 godine postojanja zavređuje posebnu pažnju.

Rajko Mitić, prvi trener OFK Bor

-Svakodnedvno se trenira bez obzira na vremenske uslove.Očekujem da se prvom pobedom nad  rivalom iz Kobišnice vratimo sa nova tri boda i da tim uđe u seriju odličnih rezultata. Vidno smo pojačani, a u klub su došli Đorđević, Coklić, Maletić i Stojanović iz Slatine, Veličkovski “Suvi Do” i Stanojević iz ćuprijske “Morave”. Bitno je da u timu nema povređenih igrača i da na stadionu kraj pirita vlada pozitivna atmosfera-ističe Rajko Mitić, prvi trener dodajući da su igračima na raspolaganju teretana, kao i dvorana za sportove u Sportskoj ustanovi „Bor“.

Fudbalski Bor dobiće, nakon više godina, značajniju podršku od grada, ali i RTB-a Bor pomoći u rekosntrukciji stadiona i poboljšati uslove rada svih selekcija, od mlađih pionira do prve ekipe, gde trenira više od 200 članova OFK Bor.

Detalj sa priprema OFK Bor, Foto: D.Popaz

Ekipa “crno-belih” nakon prvog dela priprema, seli se na Savaču 24.februara, gde će u narednih deset dana, imati pojačane treninge. U planu su i pripremne utakmice sa Timokom, H.Veljkom, Majdanpekom i Mladim Radnikom iz Požarevca. Početak prolećnog dela prvenstva je 17.marta, kada je na programu prvo kolo nastavka takmičenja Okružne lige gde Borani gostuju “Slogi” iz Kobišnice.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X