OFK Bor dočekuje Crvenu Zvezdu kao dobar domaćin, suočen sa milion problema

1076 0

 

 

BOR, (IST Media) Hotel “Jezero” na Borskom jezeru, od danas će biti domaćin fudbalerima Crvene Zvezde (bez glavnih zvezda tima koji su na pripremama sa reprezentacijom Srbije). U okviru mini-priprema, ekipa Nenada Lalatovića sastaće se u ponedeljak 30. marta sa timom OFK Bor. Meč je zakazan za 13 sati.

 

ofk bor.jpg

 

uskrsnja ponuda

 

Kako bi se što bolje ugostio tim iz “Ljutice Bogdana”, na stadionu “kraj pirita” privremeno je uređeno nekoliko prostorija (hodnici, dve svlačionice, kupatila i prijemna soba sa peharima), ali je kiša, koja uporno pada od petka uveče, pokazala manjkavosti tog posla. Tek okrečeni plafoni ponovo su pokvašeni, jer dugotrajno nije saniran problem na ravnom krovu.

 

“Sada je sve urađeno na brzinu i stihisjki kako bi se prvoligaš dočekao na valjan način, ali nam je obećano da će već naredne nedelje uslediti konkretni i sistemski radovi na sanaciji krova koji je potpuno uništen. Obećano nam je da će biti uređene i pomoćne prostorije, koje ovog puta nisu renovirane”, rekli su IST mediji članovi rukovodstva OFK Bora.

 

Pogledajte fotografije klupskih prostorija koje je IST Media snimila prošle godine, i danas (subota), uoči dolaska crveno-belih. 

nekad i sad5 fk bor.jpg

 

 

 

nekad i sad4 fk bor

 

 

 

 

nekad i sad3 fk bor.jpg

 

 

 

nekad i sad2 fk bor

 

 

nekad i sad1 fk bor

 

 

Utisak koji ipak nije moguće izbeći je, da je OFK Bor već duže vreme u finansijskim, organizacionim i kadrovskim problemima što neće anulirati ni dolazak “crveno-belih”.

 

“Ne znamo ko je u ovom trenutku predsednik kluba, niti ko je odgovoran za stanje u klubu. Da li je to Milinko (Živković, prim. aut.) koji je javno rekao da ga iz zdravstvenih razloga klub više ne zanima, ili neko drugi”, rekao nam je zbunjeno jedan od starijih članova kluba.

 

Poznavaoci situacije u tom klubu i stariji fudbaleri, kažu da u OFK Boru nikada nije bilo teže.

 

“Liči mi da je u nekada slavnom prvoligašu zavladala anarhija. Prostorijama se  kreću nekakvi  ‘mutni likovi’ za koje svi znaju da su sa druge strane zakona. Ne znam zašto grad i RTB to dozvoljavaju. Nadamo se da će neko preseći ovo stanje i vratiti nas na mapu fudbalske Srbije. Strašno je što neki iskreni ljubitelji kluba nameravaju da zauvek zatovre vrata za sobom, a legendi FK Bora, koji su vidno razočarani, odavno nema na tribinama kad igraju crno-beli”, kaže ovaj razočarani fan borskih crno-belih.

 

U ovakvoj situaciji, i ne čudi što su prostorije kluba sređivane uz pomoć štapa i kanapa.

 

Plafon zgrade OFK Bor, na kojem su kiše i ovogodišnji snegovi ostavili duboke tragove, privremeno je saniran, ali, kako smo se uverili, to urađeno brzopleto, pa je kiša koja pada u subotu ponovo probila “bedem” sačinjen na plafonu od plastičnih kesa.

 

“Rekli su nam, samo da prođe Zvezda, pa ćemo renovirati zgradu da sve sija”, kaže ovaj član kluba, i podseća na smešne najave da će borski stadion biti srpski ‘San Siro’. Samo da nam plafon ne padne na glavu, ne treba nam replika italijanske ‘fudbalske lepotice’, kažu skromno članovi kluba.

 

Što se tiče posete Crvene Zvezde Boru, tima koji je trenutno drugi na tabeli nacionalnog fudbalskog prvenstva, planira se da igrači i stručni štab posete Osnovnu školu „Branko Radičević“ i izdvoje vreme za druženje sa fanovima iz Bora.

 

Prvi maj

 

Inače, zaposleni u hotelu “Jezero” preduzeli su sve kako bi zeleni tepih stadiona kraj jezera bio što kvalitetniji, a sa dolaskom proleća, očišćena je okolina ovog letovališta.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X