OFK Bor bolji od tima „Kablova“ 1:0

685 0

BOR, (Ist Media Dragan Popaz) Fudbaleri OFK Bora savladali su tim „Kablova“ iz Zaječara 1:0 u odloženoj utakmici 14. kola Pomoravsko-Timočke zone i jesenji deo prvenstva završili na devetom mestu na tabeli.

 

Detalj sa utakmice OFK Bor - Kablovi 1:0

 

Borski „crno-beli“ nadigrali su goste iz Zaječara po prohladnom i kišovitom vremenu na stadionu kraj „pirita“. Težak teren za igru nije sputao pulene Rajka Mitića da dođu do velikih tri boda i prezime u sredini zonaške tabele. Strelac za borski tim bio je Nikola Jovanović u 32.minutu susreta, nakon kornera koji je izveo Terzić.

 

Boranima je ovo prva pobeda nakon povratka sa međunarodnog fudbalskog turnira u Pakistanu, a poslednje bodove uknjižili su protiv Majdanpeka na domaćem terenu početkom novembra.

 

Timu Bora prestoji zimska fudbalska pauza, period gde će ekipa moći da se pripremi za prolećni deo šampionata i beg u gornji deo tabele.

 

Takmičenje u Pomoravsko – Timočkoj zoni nastavlja se naredne godine marta meseca u zavisnosti od vremenskih uslova i stanja u kojem će se nalaziti fudbalski tereni u zonaškom takmičenju.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X