Održan ponovni seminar sudija i delegate u Boru

279 0

BOR, (Dragan Popaz) Minulog vikenda u Boru održan je ponovni seminar za sudije i delegate Okružne lige u organizaciji FS okruga Bor.

 

Arbitri koji nisu mogli da prisustrvuju seminaru, kao i delegati, u Kladovu 17.avgusta potvrdili su položenim ispitima iz fizičke spremnosti i provere teoretskog znanja svoje mesto na listi FS u sezoni 2012/13. – ističu u FS u Boru. Pet delioca pravde i dva delegata vraćena su na listu pred delegiranje 6.kola Okružne lige Bor, a samim tim i spisak izabranika za delegiranje po utakmicama biće veći.

 

Rad sa mlađim arbitrima koji će u buduće obavljati posao sudije na fudbalskom terenu je svakodnevan. Vidi se napredak mladih, perspektivnih ljudi u „crnom“ , a rezultat je unapređivanjem istih u viši rang takmičenja Pomoravsko-Timočku zonu.

 

Detalj sa nedavnog održanog seminara u Kladovu *** Foto: FS Bor

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Robbie Williams u Beogradu!

Piše - 3. April 2015. 0
Koncert decenije muzičke superzvezde i najtraženije svetske pop ikone Robija Vilijamsa i definitivno biće održan 17. juna na Ušću.   „Pakao…

EPS šalje neispravne račune

Piše - 26. March 2013. 0
Skoro dva miliona domaćinstava u Srbiji svakog meseca dobija račune za struju koji su obračunati na osnovu očitavanja neispravnih brojila.…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X