Određeno zadržavanje od 48 sati službeniku policije

310 0

BOR, (IST Media) Šefu Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru i kandidatu za direktora policije V. L., nakon saslušanja zbog sumnje da je primio mito određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, potvrđeno je danas u policiji.

 

„On se sumnjiči da je primio mito i večeras je prevežen u Zaječar gde će ga saslušati istražni sudija“, rekli su izvori iz policije.

 

Njega su danas popodne u prisustvu advokata, ispitivali pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije.

 

PRETHODNA VEST

Policijski službenik iz Bora na saslušanju zbog sumnje da je primio mito

 

BOR, (IST Media)  Šef Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru, V.L, saslušan je danas zbog sumnje da je primio mito od 100 evra, potvrđeno je za IST Media u policiji.

 

Prema dobijenim podacima, V.L. je priveden od strane Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, ali se još ne zna da li će mu biti određen pritvor.

 

“U toku je njegovo saslušanje u prisustvu advokata, ali još ne znamo koja će se mera protiv njega preduzeti”, rečeno nam je u policiji.

 

On je bio jedan od kandidata za direktora policije.

 

Nezvanično se saznaje da V.L. nije dobio fiskalni račun za kupljenu robu, pa je vlasniku zapretio prijavom ukoliko mu ne preda 100 evra.

 

Nakon što je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, vlasnik je policijskom službeniku navodno predao obeleženu novčanicu koja je kod njega kasnije i pronađena.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X