HronikaНекатегоризовано

Određeno zadržavanje od 48 sati službeniku policije

BOR, (IST Media) Šefu Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru i kandidatu za direktora policije V. L., nakon saslušanja zbog sumnje da je primio mito određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, potvrđeno je danas u policiji.

 

„On se sumnjiči da je primio mito i večeras je prevežen u Zaječar gde će ga saslušati istražni sudija“, rekli su izvori iz policije.

 

Njega su danas popodne u prisustvu advokata, ispitivali pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije.

 

PRETHODNA VEST

Policijski službenik iz Bora na saslušanju zbog sumnje da je primio mito

 

BOR, (IST Media)  Šef Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru, V.L, saslušan je danas zbog sumnje da je primio mito od 100 evra, potvrđeno je za IST Media u policiji.

 

Prema dobijenim podacima, V.L. je priveden od strane Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, ali se još ne zna da li će mu biti određen pritvor.

 

“U toku je njegovo saslušanje u prisustvu advokata, ali još ne znamo koja će se mera protiv njega preduzeti”, rečeno nam je u policiji.

 

On je bio jedan od kandidata za direktora policije.

 

Nezvanično se saznaje da V.L. nije dobio fiskalni račun za kupljenu robu, pa je vlasniku zapretio prijavom ukoliko mu ne preda 100 evra.

 

Nakon što je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, vlasnik je policijskom službeniku navodno predao obeleženu novčanicu koja je kod njega kasnije i pronađena.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Beživotno telo Boranke izvučeno iz Borskog jezera

Ist Media

Sahranjen Dalibor Dragijević, osumnjičen da je sakrio telo dvogodišnje Danke Ilić

Ist Media

Nastavljena potraga za telom Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo i dalje ne otkrivaju lokaciju

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X