Zabava

ODBROJAVANJE: U petak prvo veče LOST AND FOUND Festivala

BOR, (IST Media) Sutra počinje “Lost & Found“ festival, koji će svoje kapije na starim bazenima u Brestovačkoj banji otvoriti 19. jula .

Na ovogodišnjem, najvećem urbanom muzičkom hepeningu u istočnoj Srbiji, posetioci će tokom tri dana imati prilike da uživaju u autentičnom muzičkom programu, bioskopu, izložbama, mural/grafiti kulturi i vatrenom performansu koji je sastavni deo ove manifestacije.

Organizator je objavio satnicu nastupa, kao i satnicu autobuskog prevoza iz Bora do Borskog jezera, odnosno, naselja Banjsko polje:

Za nedelju prepodne je predviđen after party na plaži kod Hotela jezero, uz Dj dvojac: Estray i MKDSL.

 

Autobuski prevoz je po sledećoj satnici:

 

Cena ulaznice za ceo događaj prodaje se u objektima Win Win-a po ceni od 800 dinara, dok pojedinačna karta košta 500 dinara.

Posetioci mogu da očekuju sve mere bezbednosti i standarde festivala, kao što su prodaja hrane i pića, dežurna hitna pomoć, dežurna vatrogasna jedinica, toaleti, tehnička voda itd.

Za umetnički deo i iscrtavanje murala pobrinuće se ekipa od sedam internacionalnih umetnika, koji će objediniti zidove bazena u jedno umetničko delo.

Bioskopski repertoar je sačinjen od dokumentarnih, igranih i kratkometražnih autorskih filmova, dok su galerije podeljene na izložbe slike i fotografija.

Projekat Eko Park

Organizacija Wave planira da od novčanog prihoda festivala napuštene bazene pretvori u botaničku baštu – Eko Park, koji bi radio tokom čitave godine.

“Suštinska ideja projekta jeste promocija ekologije, obnovljive energije i turističkih sadržaja Istočne Srbije, pa bi samim tim Eko Park bio početna tačka ka svim turističkim destinacijama Borske okoline kao što su Borsko jezero, planina Crni Vrh, planina Stol, Dubašnica, Lazarev kanjon, Zlotske pećine itd”, kažu u Wave.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 22. do 27. februara

Ist Media

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 15. do 20. februara

Ist Media

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 1. do 6. februara

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X