Odbornici SO Bor smenili pet direktora javnih preduzeća i ustanova

258 0

BOR – Odbornici Skupštine opštine Bor razrešili su dužnosti pet direktora javnih preduzeća i ustanova u Boru i imenovali nove vršioce dužnosti. Dužnosti su razrešeni direktori Javno komunalnih preduzeća Toplana i Vodovod, Ustanove sportski centar, Direkcije za izgradnju Bora i Centra za kulturu.

 

so bor 2

 

Za vršioca dužnosti direktora JKP Toplana imenovan je Goran Jakimov, u Vodovodu –Goran Topalović, u Centru za kulturu – Dragan Ilić, u Ustanovi Sportski centar – Milan Ilić, a u Direkciji za igradnju Bora Verica Aničić.

 

U Borskom turističkom cetru status v. d. direktora produžen je Aleksandru Milikiću koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

 

Usvojeni su i Planovi i programi rada za 2014. godinu, praktično svih javnih, javno komunajnih preduzeća i ustanova u Boru. Predstavnici opozicije kritikovali su rad javnog sektora, ali i odluke da se na kraju godine u javnom sektrou smenjuju direktori.

 

so bor 3

 

Odbornik VDSS Predrag Balašević bio je začuđen zbog toga što vladajuća koalicija menja direktore u javnom sektoru, i istovremeno usvaja planove i programe poslovanja.

 

“Ako ste želeli da menjate direktore to je trebalo da uradite ranije, kako bi novi kadrovi imali mogućnost da učestvuju u donošenju odluka i kreiranju planova”, zaključio je Balašević.

 

so bor 33

 

Odbornici SO Bor izabrali su novog člana Opštinskog veća i umesto Darka Dragićevića, tajnim glasanjem izabrali Studenku Kovačević.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X