Odbornici SO Bor smenili pet direktora javnih preduzeća i ustanova

291 0

BOR – Odbornici Skupštine opštine Bor razrešili su dužnosti pet direktora javnih preduzeća i ustanova u Boru i imenovali nove vršioce dužnosti. Dužnosti su razrešeni direktori Javno komunalnih preduzeća Toplana i Vodovod, Ustanove sportski centar, Direkcije za izgradnju Bora i Centra za kulturu.

 

so bor 2

 

Za vršioca dužnosti direktora JKP Toplana imenovan je Goran Jakimov, u Vodovodu –Goran Topalović, u Centru za kulturu – Dragan Ilić, u Ustanovi Sportski centar – Milan Ilić, a u Direkciji za igradnju Bora Verica Aničić.

 

U Borskom turističkom cetru status v. d. direktora produžen je Aleksandru Milikiću koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

 

Usvojeni su i Planovi i programi rada za 2014. godinu, praktično svih javnih, javno komunajnih preduzeća i ustanova u Boru. Predstavnici opozicije kritikovali su rad javnog sektora, ali i odluke da se na kraju godine u javnom sektrou smenjuju direktori.

 

so bor 3

 

Odbornik VDSS Predrag Balašević bio je začuđen zbog toga što vladajuća koalicija menja direktore u javnom sektoru, i istovremeno usvaja planove i programe poslovanja.

 

“Ako ste želeli da menjate direktore to je trebalo da uradite ranije, kako bi novi kadrovi imali mogućnost da učestvuju u donošenju odluka i kreiranju planova”, zaključio je Balašević.

 

so bor 33

 

Odbornici SO Bor izabrali su novog člana Opštinskog veća i umesto Darka Dragićevića, tajnim glasanjem izabrali Studenku Kovačević.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X