Odbornici SO Bor smenili pet direktora javnih preduzeća i ustanova

252 0

BOR – Odbornici Skupštine opštine Bor razrešili su dužnosti pet direktora javnih preduzeća i ustanova u Boru i imenovali nove vršioce dužnosti. Dužnosti su razrešeni direktori Javno komunalnih preduzeća Toplana i Vodovod, Ustanove sportski centar, Direkcije za izgradnju Bora i Centra za kulturu.

 

so bor 2

 

Za vršioca dužnosti direktora JKP Toplana imenovan je Goran Jakimov, u Vodovodu –Goran Topalović, u Centru za kulturu – Dragan Ilić, u Ustanovi Sportski centar – Milan Ilić, a u Direkciji za igradnju Bora Verica Aničić.

 

U Borskom turističkom cetru status v. d. direktora produžen je Aleksandru Milikiću koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

 

Usvojeni su i Planovi i programi rada za 2014. godinu, praktično svih javnih, javno komunajnih preduzeća i ustanova u Boru. Predstavnici opozicije kritikovali su rad javnog sektora, ali i odluke da se na kraju godine u javnom sektrou smenjuju direktori.

 

so bor 3

 

Odbornik VDSS Predrag Balašević bio je začuđen zbog toga što vladajuća koalicija menja direktore u javnom sektoru, i istovremeno usvaja planove i programe poslovanja.

 

“Ako ste želeli da menjate direktore to je trebalo da uradite ranije, kako bi novi kadrovi imali mogućnost da učestvuju u donošenju odluka i kreiranju planova”, zaključio je Balašević.

 

so bor 33

 

Odbornici SO Bor izabrali su novog člana Opštinskog veća i umesto Darka Dragićevića, tajnim glasanjem izabrali Studenku Kovačević.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

博尔市市长访问中国参与市长论坛

Piše - 6. June 2019. 0
博尔市市长Aleksandar Milikic于 6月5日前往中国并至14日将参与中东欧国家第三届市长论坛。 Milikic应宁波市市长的邀请访问中国并应辽宁省省长的邀请参与第五组中国和中东欧国家(市长协会)的会议。 Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X